InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ságaaneb Vizovský zázrak (Bolek Polívka)

    středa 8.5 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

    Divadelní představení.

  • Žehnání motorek

    středa 8.5 13:30 - Masarykovo náměstí, Třeboň

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V okresních fotbalových soutěžích dojde k posunutí termínu zahájení

Ilustrační foto , Autor: Jan Petráš - Jižní Čechy Teď

Ilustrační foto     Autor: Jan Petráš - Jižní Čechy Teď

STRAKONICE – Krajský fotbalový svaz (KFS) na konci ledna vydal novou termínovou listinu pro jaro 2021, v níž s ohledem na probíhající pandemii a s tím souvisejícími opatřeními posunul začátek dohrávek podzimu. A to o měsíc a půl! Z původní poloviny února až na konec března. V návaznosti na to dojde i k posunutí termínu zahájení okresních soutěží, jak potvrdil předseda sportovně-technické komise OFS Strakonice Petr Mach. Podle původních předpokladů a plánů se na Strakonicku mělo začít hrát koncem února, nově dojde ke sladění termínů mezi okresem a krajem. „Prioritou je dohrát podzim, aby tak mohly být uzavřeny soutěže, pokud by se jarní odvetná část nehrála vůbec,“ poznamenal Petr Mach. Více v Týdeníku Strakonicko, v prodeji od 3. února.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace