Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Bořka Slezáčka

5. 02. 2021 | Televizní tipy
Úspěšný herec a moderátor těžce bojoval se závislostí na alkoholu. Připravili M. Vrbová a J. Bonaventura
(Premiéra)

Bořek Slezáček je vystudovaný inženýr ekonomie s červeným diplomem mluvící pěti jazyky, bývalý mluvčí Miloše Zemana. V současné době úspěšný herec a zpěvák. Ale také abstinující alkoholik s nálepkou arogantního floutka a milence slavných žen. V průběhu studia na vysoké škole založil s Petrem Šiškou kapelu Petarda a jako doprovodný kytarista se mihnul i u Věry Špinarové. V té době již pravidelně pil, byl to únik před úzkostnými stavy, kterého ho přepadávaly.

13. komnata Bořka SlezáčkaV roce 1989 měl Bořek v kapse čerstvý inženýrský diplom, do kanceláře v bance se mu nechtělo, a tak vyrazil do světa. Jeho cesta byla jedním velkým večírkem. V necelých třiceti letech se tedy vrátil, žil v Praze, kam přijel dělat hlavně muziku, ale přichomýtl se i k modelingu a práci televizního moderátora. Než Bořek přišel do Prahy, pohyboval se v úplně jiném světě. O existenci bulváru neměl nejmenší tušení. Práce v televizi, krásné a slavné partnerky po boku, pozvánky na večírky – zažíval pocit, že na něj všichni čekají.

Dostával spousty zajímavých pracovních šancí a příležitostí, ale všechny je bez většího zájmu vlastně propil. Zatímco ignoroval realitu a v jednom kuse pil, skončil po čtyřech letech jeho pořad v televizi a tím se zastavil i přísun peněz. Oženil se s modelkou Simonou Krainovou, ale manželství skončilo rozvodem. Teprve když se setkal se svou současnou partnerkou a narodil se mu nejdříve první a pak druhý syn, rozhodl se s pitím skončit a vyhledat specialistu na závislosti. Jak dopadl jeho boj s démonem alkoholu uvidíte v jeho 13. komnatě.



Pořad 13. komnata Bořka Slezáčka můžete sledovat 5.2. 2021

 od 21:05 na ČT1!

A opakování 7.2. a 11.2.!



Zdroj, foto: Česká Televize

Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Bořka Slezáčka:

13. komnata Bořka Slezáčka
13. komnata Bořka Slezáčka
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !