Nová verze měření mySASY s výsledkem už za 3 minuty

0

Jediný český start-up mySASY, jehož systém používáme pravidelně už od jeho počátku – tedy pár let zpět, přichází na trh s další opravdu velkou novinkou! Spoustu (nejen) z nových uživatelů, co se pokusí tímto diagnostickým systém měřit a vylepšit svoje tréninky, bylo v minulosti zbytečně odrazováno délkou měření, která trvala “dlouhých” 15 minut. Tato doba se teď ale povedla stáhnout na pouhé 3 minuty!

Tak rychle proběhne nové měření v updatu mySASY. Výrazné urychlení měření je možné díky statisícům zaznamenaných dat a nejmodernějším algoritmickým výpočtům matematické společnosti Gauss Algorithmic.

Určitě si nezapomeňte dát články, které jsme o mySASY už napsali!

Není tomu dávno, kdy mySASY prošlo výrazným upgradem – spustila se nová aplikace mySASY Training (Android i iOS), vylepšilo se klientské rozhraní pro zobrazování výsledků a přibyl modul myTraining (BETA).

I přes nedávné inovace systému mySASY rozhodně neplánuje usnout na vavřínech a zpomalit další vývoj. Data, podpora a zpětná vazba od jejich klientů jsou pro ně skvělým hnacím motorem a motivací. Stejně jako jejich uživatelé zlepšují své sportovní výkony a snižují časy na tratích i oni pracují na inovacích svého systému a tou je další velký krok ve vývoji mySASY ve formě nové (rychlejší) verze měření.

 

Díky množství zaznamenaných dat, pokročilé umělé inteligenci a nejmodernějším matematickým výpočtům společnosti Gauss Algorithmic se jim podařilo v novém updatu (s označením 3.0.0) zkrátit standardní měření systému mySASY z 15 minut na přibližně 3-5 minut (=187 nasnímaných tepů).

Jak se jim to povedlo?

Základním podkladem byla data ze stovky tisíc měření a AI model, který v jeden moment provede analytický výpočet, jaký by člověk zvládl za 3 roky analýzy bez přerušení. V Gauss Algorithmic testovali různé přístupy včetně rekurentních neuronových sítí, a nakonec zvolili Gradient Boosting Decision Tree (GBRT). Nelehkým úkolem tohoto zkrácení bylo automatické rozpoznání fází měření, které jsou unikátní, jak pro každého jedince, tak pro různě zatížený systém. Ten se podařilo vyřešit díky kombinaci několika metod v čele s wild binary segmentation (WBS).

Výsledek tohoto velkého evolučního kroku společnosti mySASY budou moct využít od února 2021 všichni klienti prémiových programů Basic+/Sport.

Nová verze měření za loňské ceny!

Důležitá otázka na závěr: Na kolik to vyjde? Noví i stávající klienti mohou prémiové programy do konce ledna pořídit za aktuálních zvýhodněných podmínek. Od února dojde ke změně cen u všech programů dle nového ceníku níže.

Prohledněte si varianty programů! 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno