Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

❤ ValentýnJídlo a pití

Oslavte svatého Valentýna bublinkami!

K blížícímu se svátku svatého Valentýna patří přirozeně i dobré pití. A to se neobejde bez čisté a čerstvé perlivé vody, ať už ji využijete samostatně nebo při míchání drinku. S její přípravou v pohodlí a bezpečí domova vám pomohou designové výrobníky společnosti SodaStream a opakovaně plnitelné lahve.

Květy, které vydrží po celý rok
Květy potěší ženské srdce nejen na Valentýna, a to samé platí i o sadě lahví SodaStream Květiny v zimě. Za návrhem tvaru lahví stojí světoznámý designer Yves Béhar. Kombinace průhledného těla lahve, motivů kvetoucích vlčích máků a narcisů s bílým víčkem i dnem působí hravě a svěže. Přesně takový může být i váš celoroční pitný režim se SodaStream. Lahve SodaStream JET jsou určeny pro modely výrobníku perlivé vody SodaStream Play, Source, Genesis, Fizz, Dynamo, Pure, Spirit, Revolution, Power a také JET. Lahve FUSE lze využít s modely výrobníku perlivé vody SodaStream Source, Play, Spirit a Power. Jsou opakovaně plnitelné, vyrobené z plastu bez BPA a opatřené hermetickým bílým víčkem, díky němuž nápoj vydrží dlouhodobě nasycený. Doporučená cena sady lahví SodaStream JET Květiny v zimě je 299,- Kč. Doporučená cena sady lahví SodaStream FUSE Květiny v zimě je 299,- Kč.

Červená je sázka na jistotu
Pokud bude mít perlivá voda z výrobníku SodaStream ve vaší domácnosti premiéru právě na Valentýna, anebo jím plánujete vaši polovičku obdarovat, určitě sáhněte po elegantní červené. V „barvě vášně“ koupíte model SodaStream SPIRIT, který vyniká jednoduchostí ovládání, elegantním tvarem i funkčností. Díky systému „Snap-Lock“ je uchycení lahve jednoduché a bez potřeby šroubovaní. Následně opakovaným stisknutím tlačítka připravíte perlivou vodu v takové intenzitě nasycení, jakou máte rádi. Čistý a jemný design vydobyl výrobníku právem ocenění Red Dot Award: Product Design 2017. Kompletní sada obsahuje vedle výrobníku také bombičku s potravinářským CO2 plynem a opakovaně použitelnou nápojovou lahev bez BPA o objemu 1 l. Doporučená cena modelu SodaStream SPIRIT Red je 2 199,- Kč.

Perlivý luxus
Plánujete tento rok valentýnskou večeři v bezpečí domova? Ať už jídlo uvaříte sami nebo ho objednáte, nezapomeňte, že působivé servírovaní je základ úspěchu. Výrobník SodaStream Crystal White připraví čerstvou perlivou vodu přímo do elegantní skleněné karafy a na stole působí opravdu reprezentativně. Lahev stačí vložit do pevné ocelové nádoby, uzavřít výrobník a stlačit ovládací tlačítko. Abyste měli vše sladěné, můžete si pořídit i originální sadu 4 designových skleniček o objemu 330 ml,  ve stejném designu jako skleněná karafa. Součástí sady je vedle výrobníku bombička s potravinářským CO2 plynem a skleněná karafa o objemu 0,7l. Karafu je možné umývat v myčce, takže její životnost je prakticky neomezená. Doporučená cena modelu SodaStream Crystal White je 2 999,- Kč. Doporučená cena sady 4 sklenic SodaStream je 299,- Kč.

Zdroj a foto: SodaStream

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *