Ashton Kutcher, jehož rodina má české kořeny, slaví narozeniny
Ashton Kutcher v roce 1998 | zdroj: Profimedia

Ashton Kutcher, jehož rodina má české kořeny, slaví narozeniny

7. 2. 2021 – 13:46 | Magazín | Michal Burkoň | Diskuze:

Ashton Kutcher, který je nejen úspěšným hercem, ale také investorem, měl velice bouřlivé mládí, které zahrnovalo krádeže, rušení nočního klidu a spoustu další deliktů. Momentálně žije se svoji ženou, Milou Kunis a jejich dvěma dětmi v Kalifornii.

Celý životopis Ashtona Kutchera

Ashton Kutcher se narodil v americkém státě Iowa, kde si jeho dávný předek, Čech Jan Kučer, vzal roku 1877 za ženu Češku, Annu Lenochovou. Příjmení Kutcher tak vzešlo z českého příjmení Kučera.

Po bouřlivém dospívání se Ashton prosadil jako model, poté co v jednom z barů zaujal modelingového agenta. Jako model se podíval do New Yorku, Paříže a Milána. Po těchto zkušenostech začal uvažovat spíše o herecké kariéře, a tak se přestěhoval do Los Angeles.

Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a Ashton rázem získal roli v seriálu Zlatá sedmdesátá a o rok později (1999), v komedii Brzy to přijde. Hlavní role na něj pak čekala roku 2000 v akční komedii Hele vole, kde mám káru.

Rok po prvních úspěších zasáhla jeho život velká tragédie. Jeho tehdejší přítelkyně, Ashley Ellerin, která jej měla doprovázet na předávání cen Grammy v roce 2001, byla v den předávání brutálně zavražděna.

Chcete se dozvědět více o zajímavém životě Ashtona Kutchera? Přečtěte si celou jeho biografii, kde se mimo jiné dozvíte, jaké úspěchy slaví např. na poli investování.

  Ashton Kutcher a jeho život Ashton Kutcher a jeho život | zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku