Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Husté sněžení komplikuje dopravu. Problémy mají kamiony i osobáky

Noční husté sněžení se projevuje i na dopravní situaci v Libereckém kraji. Se zhoršenou sjízdností musí počítat řidiči hlavně na silnicích druhé a třetí třídy.

„Uvízlé kamiony komplikují dopravu na silnici I/9 u Chotovického kopce nedaleko Nového Boru a na silnici I/13 u Práchně,“ informoval mluvčí policie Vojtěch Robovský. U Bílého Kostela pak uvízl kamion i náklaďák. Podobné problémy evidují i policisté na hlavním tahu z Turnova na Semily.

Od sedmi hodin ráno vyjížděli policisté ke dvěma desítkám dopravních nehod. „Dopravní policisté řeší také několik drobných dopravních nehod,“ řekl Robovský. Naštěstí jde ve většině případů jen o ťukance.

Úrazy, interní onemocnění, kolapsy, dušnosti. Covid. Sníh a neukáznění řidiči. Téměř neprůjezdné cesty na horách i v ulicích. Děláme, co můžeme, abychom pomohli všem, kdo nás potřebují.

Zveřejnil(a) Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, p.o. dne Pondělí 8. února 2021

Výstraha Českého hydrometeorologického ústavu před hustým sněžením trvala až do dnešního rána. Přesto by i nadále měli být řidiči opatrní.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS KVK

Štítky Liberecký, doprava, sněžení, silnice, Liberecký kraj, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Turnov, Semily, Nový Bor, Prácheň, Český hydrometeorologický ústav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Husté sněžení komplikuje dopravu. Problémy mají kamiony i osobáky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.