8. února 2021 • 21:33

Pomohli legendě rozhodčí? Za Chiefs se postavily maminka i přítelkyně

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obhájci titulu dostali nařezáno a Kansas City Chiefs v tomhle Super Bowlu už navěky budou jako komparz slavného Toma Bradyho. Ten se ale na hřišti dostal i do ošklivé kontroverze. Za vším stálo o něco víc než méně sporných rozhodnutí sudích, které v zápase pomohly Bradyho Tampě Bay.



Tyrann Mathieu přiběhl k Tomu Bradymu, zahrozil mu svým ukazováčkem a něco na něj rozezleně křičel. Legendární dvanáctka si to nenechala líbit a přiběhla s douškou na odvetu. K letošnímu Super Bowlu bude tahle ošklivá scéna patřit stejně jako citáty osobností světového sportu, které se Bradymu klaní za jeho rekordní sedmý titul.

„Poslouchejte, Tom Brady je skvělý quarterback. Abych byl upřímný, nikdy jsem neviděl tuhle jeho stránku. Ale co. Bez komentáře. Končím s tím,“ řekl Mathieu k vyostřenému incidentu po zápase.

Bradyho Buccaneers vyhráli drtivým skóre 31:9, takže jakékoli stesky poražených můžou vyznívat trapně. Nicméně, pár sporných okamžiků si zmínku zaslouží.

Jako třeba interception, kterou ze vzduchu zachytil právě safety Tyrann Mathieu. Aby za pár sekund zjistil, že rozhodčí akci zrušili kvůli spornému faulu jeho spoluhráče Charvariuse Warda na receivera Mika Evanse.

Tom Brady ve slovní rozmíšce s obráncem Kansasu
Tom Brady ve slovní rozmíšce s obráncem Kansasu

Těsně před poločasem sudí prodloužili další touchdownový drive Buccaneers hned několika kontroverzními rozhodnutími. Znovu byl u nich Evans. Nejdřív upadl při minimálním kontaktu s Bashaudem Breelandem. A v posledních sekundách před půlí rozhodčí viděli další nepovolený kontakt na Evanse od Matthieua, který Bucs posunula na yardovou linii a připravil jim pozici pro touchdown. Tady byl faul k ještě větší diskuzi, Brady navíc receivera přehodil, takže míč mířil daleko do autu.

„Jestli potřebujete rozhodčí, tak si to vítězství užijte,“ rozčilovala se maminka quarterbacka Chiefs v tvítu, který adresovala Bradyho ženě Gisele Bündchenové.

Za svůj tým se postavily i Mahomesova snoubenka Brittany Matthewsová a také modelka Kayla Nicoleová, přítelkyně tight enda Travise Kelseho.

„Jestli jste chtěli vidět zápas Chiefs proti rozhodčům, stačilo říct,“ durdila se Nicoleová.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud