Zde může být vaše reklama.

Úkol zní jasně Fotbalisté SK Sigma hrají doma pohár s Domažlicemi

Fotbalisté SK Sigma hrají doma pohár s Domažlicemi

foto: Petr Pelíšek

09. 02. 2021 - 14:00

Zápasem proti pražské Spartě odstartovali fotbalisté SK Sigma Olomouc anglický týden. Ve středu je čeká doma pohárový duel proti Domažlicím, pak v neděli v Praze další střetnutí FORTUNA:LIGY, bude to proti Bohemians.

Původně se mělo utkání hrát v Domažlicích 7. října 2020. Ale hrát se nemohlo, protože česká vláda svým zákazem jako jediná v Evropě zastavila na celý říjen nejvyšší soutěže. Nakonec se hraje až nyní a vzhledem k počasí se změnou pořadatelství. Sigma má jediný a jasný cíl – bez komplikací postoupit dál.

Sigma ve finiši přestupního okna získala dva hráče, oznámila příchody záložníků Patrika Slaměny (Zlín) a Jaroslava Mihalíka (Krakov), pokud bude všech s jejich přesunem na Hanou formálně hotovo, není vyloučeno, že už by mohli nastoupit.

Trenér Radoslav Látal nejspíš udělá nějaké změny v sestavě, chytat poprvé za Sigmu by mohl brankář Matúš Macík. Každopádně nebude nutné šetřit stopera Romana Hubníka a záložníka Pabla Gonzáleze, pro nedělní ligu pak mají stopku za čtyři žluté karty. Mimo hru jsou marodi David Houska, Milan Kerbr a Jáchym Šíp, nejistý je start Michala Vepřka, který v neděli ve 30. minutě musel střídat.

Zajímavý náboj bude mít duel proti Martina Sladkého, který je rodákem právě z Domažlic. Jiskra hraje třetí ligu, největší hvězdou je záložník Egon Vůch, který má za Příbram, Liberec, Plzeň a Teplice 123 prvoligových startů.

Utkání SK Sigma Olomouc versus Jiskra Domažlice se hraje ve středu 10. února od 13.00 (rozhodčí Jana Adámková – Lukáš Lakomý, Simon Vejtasa).

Pravděpodobné sestavy
SK Sigma Olomouc: Macík – Sladký, Hubník, Poulolo, Zmrzlý - Zahradníček, Daněk, Greššák, Breite, González – Yunis. Trenér Radoslav Látal.
Domažlice: Brych  –Hrubý, Fišer, Brabec, Pavlík - Rychnovský, Skopový, Mužík, Vůch –Kropáček, Došlý Trenéři Pavel Vaigl.

Další články