Newton Media otevírá svůj mediální archiv

Newton Media umožní veřejnosti on-line přístup do svého archivu, který shromažďuje mediální výstupy již od roku 1992. Na základě jednoduché registrace získají zájemci sedmidenní bezplatný přístup. Následně si budou moci zakoupit některý z placených balíčků, které jsou odstupňované počtem zpráv dostupných v plném znění a rozsahem archivu.

"Dnes jsme zvyklí hledat informace prostřednictvím Googlu, ale ten nenabízí starší data. I ta současná pak řadí podle vlastního algoritmu, který nemusí být pro uživatele vždy relevantní. V archivu Newtonu najdete starší články, kam ani archiv Google nedohlédne, a můžete je filtrovat a řadit dle mnoha volitelných parametrů," uvádí zakladatel a majitel Newton Media Petr Herian.

"Největší přínos této novinky je jednoznačně v rychlosti a jednoduchosti přístupu k našim datům," vysvětluje Herian. Podle něj je nová služba určená zejména uživatelům, kteří informace potřebují okamžitě. Jedná se typicky o novináře na volné noze, studenty píšící diplomové práce, učitele či advokáty.

Registrace do archivu: https://bit.ly/2YksBVo

Kontakt:

Jitka Adamčíková

e-mail: Jitka.Adamcikova@newtonmedia.cz

Klíčová slova ČR-média-firmy-Newton Media

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.