Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

První účastníci Tváře odtajněni: Talentovaná svůdná dračice proti ostřílenému herci

Tvoje tvář má známý hlas 2021: První účastníci soutěže jsou odtajněni
Zdroj: TV Nova archiv
+ Další 3 fotografie
tvoje tvář má známý hlas
Oblíbená show Tvoje tvář má známý hlas se už 21. března vrací na obrazovky televize Nova. Diváci se tak opět můžou těšit na naprosto skvěle propracované proměny a dokonale ztvárněná čísla, samozřejmě nebude chybět ani pořádná zábava.

V rámci osmé řady Tvoje tvář má známý hlas navíc dojde k několika změnám. Pořadem budou provázet hned dva moderátoři, a to Ondřej Sokol (49) a Aleš Háma, který byl v minulé řadě porotcem.

Tou největší změnou bude ovšem to, že v osmé řadě uvidíme ty nejlepší a nejoblíbenější účinkující napříč všemi minulými řadami, budou to zkrátka opravdoví šampioni. Rozhodně se tak máme na co těšit.

Prvním oznámeným účinkujícím osmé řady je herec a moderátor Petr Rychlý (55), který byl v první řadě show Tvoje tvář má známý hlas. Toho nabídka potěšila.

"Přiznám se, že jsem byl velmi mile překvapený, samozřejmě jsem neváhal a nabídku přijal, protože v dnešní době je potřeba lidi trochu pobavit, aby přišli na jiné myšlenky. Zároveň je to práce, kterou mám rád, mám rád, když se lidé smějí," říká Petr Rychlý.

"Některé své kolegy jsem vůbec neznal, takže se poznáváme, nicméně všichni jsou neskutečně pracovití a zodpovědní. A já věřím, že toto diváci ocení a uvidí," reagoval Petr Rychlý na další účinkující Tváře.

Po boku Petra Rychlého stane krásná modelka a zpěvačka Jitka Boho. Ta skončila ve čtvrté řadě na krásném druhém místě po Berenice Kohoutové. Jitka je mimo jiné nadšená i z moderátorské dvojice.

"To jsou super změny! Musím říct, že Ondrovi a Alešovi to neskutečně jde, úžasně se doplňují a jsou vtipní, takže to rozhodně byla dobrá volba," svěřila se Jitka Boho.

Jitka Boho působí velmi jistě a zdálo by se, že po předchozí zkušenosti s Tváří nervozita opadne, to tak ale není: „Já jsem doufala, že to bude lepší, ale opak je pravdou. Když jdu do výtahu, tak tu trému mám možná ještě větší, bohužel se to tedy nezlepšilo.“

Show Tvoje tvář má známý hlas startuje na obrazovkách televize Nova už 21. března.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy