Pagáčová: Konec v Sestřičkách! Dojemné loučení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pagáčová: Konec v Sestřičkách! Dojemné loučení

Od kolegů dostala krásnou kytičku.
Od kolegů dostala krásnou kytičku. (Foto FTV Prima)

Jen co se na Maledivách vyfotila v bikinách a prvně předvedla své těhotenské bříško, dělá jednu změnu za druhou. Patricie Pagáčová (32) odešla už i ze seriálu Sestřičky, kde hrála podvodnici Lauru.  

Téma těhotenství poslední měsíce řešila nejen doma, ale taky v práci. Předepsal jí ho i scénář seriálu Sestřičky. Její postava Laura si těhotenství vymyslela, aby si jím pojistila svoji lásku, Matyho (David Gránský, 28). Těsně předtím, než s manželem Tiborem Pagáčem (29) odletěla na Maledivy, stihla natočit i rozuzlení své dějové linky. Rozhodla se totiž skončit!

Pohlaví tají

„Původní domluva byla rok, a už jsem tady rok a půl. Jsem moc ráda, že jsem tu byla. Nabídka do Sestřiček přišla ve chvíli, kdy jsem po třinácti letech skončila v konkurenčním seriálu, takže mě potěšilo, že jsem mohla navázat v dalším projektu,“ vysvětlila pro Showtime. O rozlučku s kolegy nicméně nepřišla – po posledním natáčení jí zatleskali a složili se na kytici a tašku plnou dárků pro jejího potomka.

Seriálový milovník Jan Nedbal: Rvačka kvůli ženě!

Video se připravuje ...

Pochopitelně v neutrálních barvách. Patricie si totiž pohlaví miminka nechává pro sebe. „Loučení jsou vždycky těžká. Nezažila jsem jich moc, ale jo, je to trochu zvláštní pocit. Nevnímám to nijak definitivně, u nás herců je dobré, že se potkáváme i v dalších projektech,“ popsala pocit z posledního natáčení Pagáčová.

Jak to bude s Laurou dál?

Zatím jí její lži sice procházely, zamotává se do nich ale čím dál víc a všem je jasné, že i tahle lež má krátké nohy. Čeká se už jenom na to, kdy to praskne, a hlavně jak. „Je jasné, že tohle musí prasknout. Nechci moc prozrazovat, ale bude to docela drsný,“ naznačuje herečka.

Sestřičky dnes: Zkrvavený podvodník Václav Jiráček!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.