Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Pešout bude i nadále vládnout lavičce Varů. S klubem prodloužil smlouvu

Hlavním koučem hokejistů extraligových Karlových Varů bude i nadále Martin Pešout. Se západočeským klubem podepsal novou roční smlouvu. Ke změně nedojde ani mezi jeho asistenty. Nejbližšími spolupracovníky čtyřiapadesátiletého kouče zůstanou Tomáš Mariška a Pavel Kněžický, který má na starosti brankáře.

Martin Pešout
zdroj: ČTK autor: Kubeš Slavomír

"S prací trenérů jsme spokojeni, za uplynulé čtyři roky udělali s mužstvem obrovský kus práce. Druhý rok po sobě budeme hrát play-off. I přesto, že se teď týmu aktuálně příliš nedaří, tak věříme, že ve vyřazovací části fanoušky opět potěší," uvedl majitel klubu Karel Holoubek na oficiálním webu Energie.

Pešout přišel do Karlových Varů v roce 2017 po sestupu týmu do první ligy. V první sezoně dovedl Západočechy zpět do extraligy, následně se mužstvo bez větších problémů udrželo mezi elitou a v minulém ročníku skončilo v základní části deváté. Sérii předkola play-off ale zastavila pandemie koronaviru.

V aktuálním ročníku extraligy jsou Karlovy Vary osmé, ale momentálně prožívají výsledkovou krizi a prohrály devět z posledních deseti zápasů. Do předkola play-off by ale měly postoupit, na třináctý Zlín mají deset kol před koncem základní části náskok 23 bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Olomouc
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články