bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pátý duel v řadě mezi Coyotes a Blues. Zvládnou Bruins i druhý zápas proti Rangers?

12. února 2021, 20:11

Matěj Hodoval

Konec pracovního týdne ještě zpříjemní příznivcům National Hockey League dvě utkání. Rangers čeká odveta s bostonskými Medvědy, druhé noční klání pak obstarají Arizona se St. Louis.

01:00 New York Rangers – Boston Bruins

Podruhé v řadě i celkově v sezoně se potkají hokejisté Rangers a Bruins.
Situace se oproti prvnímu duelu mění. Bruins sice zůstávají na čele tabulky Východní divize, Jezdcům stačil bod z předchozího souboje k tomu, aby poskočili ze dna na šesté místo. Pořád ale mají New Jersey s Buffalem, kteří jsou za nimi zápasy k dobru.

Poslední zápas nabídl několik zajímavých momentů, třeba komické střídání Tuukky Raska, jenž si myslel, že jeho tým prohrává. Mimo to se ale jednalo o vyrovnanou bitvu, na jejíž rozhodnutí nestačilo šedesát minut. V prodloužení si připsal výherní trefu Brad Marchand.

Rangers dost možná nastoupí bez Artěmije Panarina, jeden z klíčových hráčů trenéra Davida Quinna se potýká se zraněním v dolní části těla, stejný problém pak trápí i obránce Medvědů Matta Grzelcyka. 

03:00 Arizona Coyotes – St. Louis Blues

Nezvyklá doba přináší nezvyklé scénáře.

Arizona a St. Louis se setkají hned sedmkrát v řadě, nyní je čeká duel s pořadovým číslem pět. Oba tábory tak ví, co od toho druhého očekávat, je to takové „malé play-off.“ 

Tuto sérii zatím trochu překvapivě vede Arizona. Úvodní střetnutí sice vyznělo ve prospěch Bluesmanů, jenže poté následovala hned tři utkání, z nichž vzešli vítězně Coyotes. Arizona se tak pomalu na svého soupeře dotahuje v tabulce. Aktuálně činí propast mezi oběma týmy tři body, přičemž Yotes disponují zápasem k dobru.

Zatím poslední klání musely rozlousknout až samostatné nájezdy. Dovednostní soutěž zvládli lépe hokejisté s Kojotem na hrudi, bonusový bod svému týmu vystřelil Christian Dvorak.

St. Louis se potýká s rozsáhlou marodkou. Mimo hru jsou Tyler Bozak, Vladimir Tarasenko a Robert Thomas. Nejistý je pak start Samuela Blaise či Marca Scandelly. Na druhé straně visí otazníky nad Drakem Caggiulou a Drydenem Huntem, k dispozici nebude ani Christian Fischer.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.