Matušova Lucinka (17) nepřestává udivovat: Kolik chce dětí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Matušova Lucinka nepřestává udivovat! Fakt to myslí vážně?

Bohuš Matuš a jeho partnerka Lucie
Bohuš Matuš a jeho partnerka Lucie (instagram, archiv)

Již měsíc si užívá roli maminky a zřejmě se již otrkala natolik, že začala rovnou uvažovat o dalších potomcích. I zpěvák Bohuš Matuš (47) toto téma stihl nadnést, avšak jeho představa se s tou Lucinčinou poněkud míjí, a to především v počtu.

Na Lucinku pěje Matuš samé ódy. Zdá se, že rodičovství si skutečně užívají a malá Natálka jim dělá jen radost. "Lucinka mě přesvědčila o tom, že je skvělou maminkou. O malou pečuje, jako by to měla dávno v malíku. S mou drobnou asistencí se dokáže postarat úplně o všechno, co je potřeba,“ prozradil zpěvák webu eXtra.cz.

Stejného názoru je i Lucinka, která si mateřství užívá. „Natálka je strašně hodné miminko, všechny povinnosti stíháme krásně. Pláče minimálně, jen když ji trápí bříško. Když má hlad, tak si zamlaská, žádné scény ale nevyvádí,“ svěřila se Lucie na sociálních sítích.

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...

Jako novopečená maminka nabírá každý den nové zkušenosti, a jelikož se v roli maminky našla, nebrání se tomu jednoho dne Natálce pořídit sourozence. Sám Bohuš o této možnosti také uvažoval, dokonce přiznal, že by dětí chtěl i pět. Lucinka ho se svou představou ale ještě o kus trumfla.  „Jednou jsem z legrace řekla, že bych jich chtěla deset a teď si to začínám přát. Ale to nejde,“ dodala Lucie na sociální síti.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Klausovo varování a naštvaná Jílková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.