Bleskovky: Které postavy se nepotkají ve Fantastických zvířatech 3

Bleskovky: Které postavy se nepotkají ve Fantastických zvířatech 3 | Fandíme filmu
Warner Bros.
Noah Baumbach točí novinku, Zoey Deutch bude vlkodlak, zabiják si půjčí tváře obětí a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Noah Baumbach chystá novinku

Noah Baumbach chystá další spolupráci s Gretou Gerwig a Adamem Driverem. Zfilmuje adaptaci ceněného románu Bílý šum. Ten vypráví příběh Jacka a jeho manželky Babette a jejich ultramoderních dětí, kteří proplouvají životem po proudu konzumu. Teprve únik toxického plynu je donutí vnímat něco důležitějšího, než každodenní šum jejich životů, složený ze sirén, televizních vysílání a mikrovlkových jídel. Gerwig spolu s Bombachem napsala několik jeho scénářů, Driver si zahrál v Manželské historii. Nový snímek vzniká pro Netflix. (Zdroj: Slashfilm)

Nový akčňák od Kinberga

Simon Kinberg (dlouholetý producent, scenárista a režisér X-Menů) napsal nový akční scénář spolu s Davidem Guggenheimem (Nepřítel pod ochranou). Scénář se prodal za velké peníze, jde o atraktivní koncept, který má v sobě nadpřirozený element a potenciál pro spuštění celé série. Ve středu dění je ženská postava. Další podrobnosti prozatím neznáme, ale studio Sony do projektu vkládá velké naděje. (Zdroj: Deadline)

Zoey Deutch bude vlkodlak?

Hrdinkou nového hororu Hound chovatelka psů Callie. Po tom, co ji kousne tajemný toulavý pes, je nucena zápolit s temnými novými touhami a její tělo prochází nečekanými změnami... Hlavní role se zhostí Zoey Deutch, známá třeba ze Zombielandu 2 nebo z romantické komedie Set It Up. Scénář napsala Lisa Duva. (Zdroj: Deadline)

Zabiják si půjčuje tváře obětí

There’s Someone Inside Your House (Máš někoho v domě) je nový horor od Patricka Brice (Creep, Creep 2), který uvidíme v letošním roce na Netflixu. Hrdinkou je Makani Young, která se přestěhoval z Havaje do tichého maloměsta v Nebrasce, aby žila se svojí babičkou a dokončila střední školu. Ale jak se blíží maturita, její spolužáky začne sledovat zabiják odhodlaný odhalit jejich temná tajemství celému městu. Své oběti terorizuje v masce, která pokaždé věrně napodobuje jejich obličej. Makani má sama tajemnou minulost a nezbývá jí nic jiného, než se spolužáky odhalit vraha dřív, než se sami stanou jeho obětmi. Film vychází z románu Stephani Perkins, scénář napsal Henry Gayden (Shazam!). V hlavních rolích Sydney Park, Théodore Pellerin, Asjha Cooper, Dale Whibley, Jesse LaTourette, Diego Josef, Burkely Duffield, Sarah Dugdale, William MacDonald, Andrew Dunbar nebo Markian Tarasuik. (Zdroj: Bloody Disgusting)

Fantastická zvířata 3 a kdo koho potká

Natáčení Fantastických zvířat 3 stále probíhá a Katherine Waterston o něm prozradila zajímavou drobnost. Ačkoliv se herečce poštěstilo seznámit s Madsem Mikkelsenem na filmovém festivalu v Benátkách, ve Fantastických zvířatech dle jejího vyjádření žádné společné scény nemají. Pokud to tak opravdu je a nijak se to nezmění, pak se zřejmě ve snímku nikdy nepotkají postavy záporáka Grindelwalda a Tiny Goldstein. Nelze vyloučit, že je tvůrci spojí až ve střižně, ale zatím se zdá, že cesty padoucha a Tiny se neprotnou. Nebo bude Grindelwald ve svém horském sídle zásadně odtržený od veškerého ostatního dění? (Zdroj: Collider)

Režisér Parazita chystá novinku

Bong Joon-ho, který loni vyhrál Oscara s Parazitem, má hotový scénář pro svůj další film. Už dříve Bong prozradil, že chystá zároveň dva různé scénáře. Korejský akční horor zasazený do Soulu a anglické drama zasazené do Spojených států a Británie. O přípravě dvou snímků naráz režisér řekl, že má pocit, jako by měl rozpůlený mozek, ale zatím neprozradil, který ze dvou scénářů se mu podařilo dokončit. Vzhledem k pandemii by nás ale asi nepřekvapilo, kdyby momentálně chtěl spíš zůstat doma v Koreji. (Zdroj: Movieweb)

Zdroje: Deadline I, II, Movieweb, Collider, Bloody Disgusting, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest