Hlavní obsah

Děsivý dojezd do cíle, německý lyžař skončil se zakrváceným obličejem

Cortina d'Ampezzo

Náraz ve vysoké rychlosti všechny vyděsil! Horké chvilky zažil během nedělního sjezdu mužů na mistrovství světa v alpském lyžování v italské Cortině d'Ampezzo Němec Romed Baumann. Pětatřicetiletý závodník projel cílovou fotobuňkou na průběžném devátém místě, pak ale podklouzl a vletěl do bariéry. Na jeho děsivý pád se můžete podívat ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Německý lyžař Romed Baumann opouštěl cílový prostor se zkrvavenou tváří.Video: sntv

 
Článek

Rozený Rakušan Baumann nebude na sjezd na letošním mistrovství světa vzpomínat v dobrém. V cíli nedělního závodu totiž při brždění uklouzl a zmizel pod bariérami lemujícími dojezdový prostor.

Do čeho přesně Baumann narazil z videa není patrné. Rána to ale nejspíš nebyla vůbec malá, neboť rodák z tyrolského St. Johannu se po karambolu sbíral velice těžko a závodní prostor opouštěl se značně zakrváceným obličejem.

Baumann si nakonec se ztrátou jedné vteřiny a třiceti setin vyjel celkovou 14. příčku. Disciplínu ovládl Rakušan Vincent Kriechmayr, který v Cortině pověsil na krk už druhou zlatou medaili. Po titulu v superobřím slalomu, v němž bral Baumann stříbro, triumfoval i ve sjezdu, který ovládl o pouhou setinu před Němcem Andreasem Sanderem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články