Obě hudebnice se znají léta letoucí. Soutěžily spolu v prvním ročníku pěvecké show Česko Slovenská SuperStar a jako jedny z mála si udržely kontakt i poté, co pořad skončil. Na kontě mají několik společných počinů včetně žhavého klipu, kde se tělo na tělo koupou ve vaně napuštěné mlékem a posypané růžovými lístky.

Video: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? 

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

Jejich pevné přátelské pouto se neplánovaně promítlo i do založení rodiny; obě otěhotněly s odstupem několika málo měsíců a oběma se narodily rozkošné holčičky. Setkání zpěvaček po porodu dlouho oddalovala pandemie koronaviru, Konvičková a Bagárová se ale nakonec domluvily na společném obědě a seznámily své malé uzlíčky štěstí.

„Tohle je náš Valentýn, naše holčičky poprvé spolu. Amálka slaví 5 měsíců, Ruminka by ji pořád pusinkovala a mazlila. Měli jsme top halušky a Buchty od Josefa Bagára, venku svítí sluníčko a máme se prostě krásně,“ napsala nadšeně Monika na Instagram ke společné fotografii. Markéta na svém profilu sdílela stejný snímek s obdobným textem. Rumii nová kamarádka na hraní očividně velmi zaujala, nedokázala z Amálky spustit pohled a ručkou ji držela kolem pasu.

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé Markéta Reinischová

Fotogalerie
65 fotografií