Hlavní obsah

Slavné páry, které překonaly nevěru a další překážky lásky

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život není vždy prozářený sluncem, a i lásce někdy klade do cesty nepříjemné překážky. Mohou mít podobu momentálního neporozumění i vážné nemoci. Kterým slavným do vztahu zasáhla těžká krize, ale oni ji překonali?

Článek

Říká se, že láska hory přenáší. Aby ovšem překonala nejrůznější životní nástrahy, musí být pouto mezi dvěma lidmi opravdu silné. Tyto slavné páry dokázaly, že je jen tak něco neoddělí. Vypořádaly se s nevěrou i vážnou nemocí.

Tom Hanks (64) a Rita Wilson (64)

Populární herec a jeho manželka, taktéž herečka a producentka, mají jedno z nejdelších manželství v Hollywoodu. Ano si řekli už v roce 1988 a od té doby si stojí po boku. Ostatním lidem, kteří touží po dlouhém a naplněném manželství, herec radí, aby se nebrali před oslavou třicátých narozenin. On sám se s první ženou oženil, když mu bylo 23 let a byl prý příliš mladý a zbytečně impulzivní.

S druhou ženou Ritou už to byla trefa do černého, rodinnou idylu ovšem v roce 2015 narušila vážná nemoc v podobě rakoviny prsu. Rita Wilson musela podstoupit operativní odebrání obou ňader, ale vyléčila se. Manžele tato nepříjemná zkušenost prý ještě více sblížila. Ani herec nežije bez zdravotních problémů. Od 36 let se potýká s vyšší hladinou cukru v krvi, která později přerostla v cukrovku druhého typu.

Foto: Profimedia.cz

Společně zvládli rakovinu a v loňském roce i koronavirusFoto: Profimedia.cz

Michaela Kuklová (52) a Josef Wittner (41)

V únoru loňského roku se také česká herečka dozvěděla diagnózu v podobě rakoviny prsu. Při operací jí byla následně obě ňadra odebrána. Nemoc s její psychikou natolik zacvičila, že se raději rozešla se svým přítelem, se kterým je od roku 2018. A to přesto, že ho milovala. Vzhledem k tomu, že je mladší než ona, mu prý nechtěla kazit život. Josef Wittner se ale nevzdal, lásce věřil, a tak odloučení moc dlouho netrvalo. Svou vyvolenou nakonec přesvědčil, aby vztahu dala šanci, a dokonce se zasnoubili.

Foto: Profimedia.cz

Josef Wittner o svou lásku zabojovalFoto: Profimedia.cz

Hugh Jackman (52) a Deborra-Lee Furness (65)

Na první pohled jde možná o trochu nesourodý pár. Známého herce a jeho manželku, herečku a producentku, totiž dělí třináctiletý věkový rozdíl. Přitom jejich manželství trvá už od roku 1996! A právě kvůli věku to v minulosti vypadalo na rozchod. Jeho iniciátorkou byla Deborra-Lee, které se nezdálo, že randí s hercem, kterému je méně než třicet. On ale věděl, že je ta pravá a rozchod své budoucí ženě rozmluvil.

Kromě věku do jejich vztahu zasáhla i vážná nemoc. V roce 2013 mu diagnostikovali rakovinu kůže a herec podstoupil odstranění karcinomu z nosu. Nemoc se mu však několikrát vrátila a on byl na minimálně šesti zákrocích. Manželka Deborra-Lee mu celou dobu stála věrně po boku.

Foto: Profimedia.cz

Manželský pár počítá s tím, že se herci rakovina ještě někdy vrátíFoto: Profimedia.cz

Daniela Kolářová (74) a Jiří Ornest (✝70)

Říká se, že dvakrát do jedné řeky nevstoupíš, česká herečka a zesnulý herec a režisér se tohoto rčení nedrželi a dobře udělali. Získali díky tomu totiž další společně strávená léta. První sňatek proběhl v sedmdesátých letech, ale později následoval rozvod. Podle Kolářové nebyl její partner na manželství dostatečně připravený. Rodiče dvou synů se dali znovu dohromady v devadesátých letech, následovala druhá svatba a ve svazku setrvali až do smrti Jiřího Ornesta v roce 2017.

Foto: Jiří Hadač / CNC / Profimedia

Druhá šance se někdy může vyplatitFoto: Jiří Hadač / CNC / Profimedia

Chrissy Teigen (35) a John Legend (42)

K modelce a zpěvákovi nebyl osud vždy laskavý a do cesty jim postavil nejednu překážku. Po narození dcery Luny (4) trpěla Chrissy Teigen poporodními depresemi. Místo toho, aby se těšila z rozšíření rodiny, cítila modelka nevysvětlitelný smutek, málo jedla a někdy jí dělalo problémy vůbec vstát z postele, byla bez energie a neměla radost ze života. Tyto stavy naštěstí její manžel snášel statečně a byl jí velkou oporou.

Loni manžele zasáhla bolestná ztráta. V polovině těhotenství Chrissy Teigen potratila dítě, které mělo být jejich třetím potomkem. I s touto skutečností se ovšem manželé vyrovnávají společně.

Foto: Profimedia.cz

Prodělaná tragédie jejich vztah neohrozilaFoto: Profimedia.cz

Tamara Klusová (33) a Tomáš Klus (34)

Vztah zpěváka a jeho vyvolené vypadal od samého začátku jako z červené knihovny. A po pár měsících chození pár oznamoval, že čekají prvního společného potomka. Jenže po celou dobu vztahu, který trvá od roku 2012, nebylo vše jen zalité sluncem. V roce 2018, kdy už byli trojnásobní rodiče a několik let manželé, se Tomáš Klus veřejně přiznal k nevěře. Tuto skutečnost oznámil v době, kdy už to měli mezi sebou vyřešené. Tamara mu dokázala odpustit a zpěvák informaci zveřejnil, aby měl čistý štít a mohl žít v pravdě.

Foto: Profimedia.cz

O svém vztahu mluví Klusovi velmi otevřeněFoto: Profimedia.cz

Helena Vondráčková (73) a Martin Michal (61)

Dlouholetá hvězda českého šoubyznysu to v lásce také neměla jednoduché. Když se v roce 2001 zamilovala do podnikatele Martina Michala, její rodina, zejména bratr a tatínek, z toho nebyla vůbec nadšená. Martin Michal měl za sebou už čtyři nevydařená manželství. Zpěvačka si za svou láskou stála rodině navzdory, i když to rodinné vztahy poznamenalo. V roce 2003 udělala ze svého přítele manžela. V minulosti se jeden za druhého mnohokrát veřejně postavil, společně šli i do soudních sporů, ve kterých se Martin Michal snažil svou manželku bránit před bulvárními pomluvami.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka si lásku prosadila rodině navzdoryFoto: Profimedia.cz

Načítám