Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Měsíc mluvil k bříšku těhotné partnerky. Neuvěříte, co se stalo po porodu!

9. října 2022 | 06:00

Tak tohle by klidně mohl vyzkoušet každý nastávající tatínek, protože odměna je víc než sladká! Široký úsměv novorozené holčičky by obměkčil srdce i největšího zatvrzelce. Rodiče této dívky jsou si jisti, že poznala tátův hlas právě díky tomu, že k ní v těhotenství pravidelně promlouval přes matčino břicho.

I když někteří budoucí tatínci považují jakoukoli přípravu na narození svého potomka za zbytečnou, tuhle maličkost by vyzkoušet přece jen mohli. Flávio Dantas nejspíš také nestudoval knihy o novorozencích, jednu věc dělal ale pravidelně. Hlavně ke konci těhotenství jeho partnerky mluvil ke své dceři přímo do matčina břicha.

Nejsi v tom sama: Vendula Pizingerová - Josef mě straší ještě s holčičkou, ale to už by bylo do nebe volající:

Video se připravuje ...
Nejsi v tom sama: Vendula Pizingerová - Josef mě straší ještě s holčičkou, ale to už by bylo do nebe volající • VIDEO: Videohub

"Říkal jsem jí, že se budu snažit být dobrým otcem, a svěřoval jsem se jí se svou láskou k ní," vzpomíná Flávio. Rozmluvy s budoucí dcerou prý vedl každý den, každou volnou chvíli. Doufal, že si holčička jeho hlas zapamatuje a po narození ho pozná. 

Krátce po porodu, když se holčička Antonella konečně dostala na hruď své maminky Tarsily, se stalo něco nevídaného. Poté, co miminko slyšelo hlas svého otce, široce se na něj usmálo. "Smála se od ucha k uchu. Věděl jsem, že se usmívá, protože mě poznala a takto mi to dává najevo. Byl to nejkrásnější okamžik v mém životě," dodává pyšný otec. Dnes má holčička rok a půl a pro tatínka je tou nejkrásnější holčičkou.

Na malou Antonellu se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Adéla Ondroušková