ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 18203 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Petr Jákl produkuje další film, tentokrát s De Nirem a Malkovichem

0 jsk 16.2.2021

Po natočení snímku Jan Žižka se režisér a producent Petr Jákl začal orientovat více na zahraniční filmový trh. Po svých producentských počinech Nejvyšší pocta s Edem Harrisem a Samuelem L. Jacksonem, Best Sellers s Michaelem Cainem, nebo Axis Sally s Al Pacinem právě natáčí film Wash Me in the River s Robertem De Nirem a Johnem Malkovichem.

„Na týden jsme museli kvůli covidu zastavit natáčení už v přípravném období, a na další týden bohužel i během natáčení. Dotklo se to i Roberta De Nira, který musel jet domů, a jeden den se s ním bude ještě dotáčet. Jinak probíhalo všechno skvěle,“ řekl producent Petr Jákl, který odjel začátkem tohoto roku na natáčení do USA. Film vzniká na lokacích v Portoriku, Georgii a v Los Angeles.

Hlavním tématem snímku Wash Me in the River scenáristy Taylora Barkera je pomsta. Jde o příběh bývalého narkomana, který se snaží pomstít dealerům zodpovědným za smrt jeho snoubenky. „Režisérem filmu je Randall Emmett, se kterým jsem spoluprodukoval snímek Axis Sally s Al Pacinem. Ten se natáčel taky v Portoriku. Randall má za sebou jako producent 116 filmů. Stojí za takovými hity jako je Irčan, Everest nebo Mlčení, “ vysvětlil Jákl.

Tagy: ,