Moje šťastná hvězda

Chce peníze i lásku! Tají milence?

Moje šťastná hvězda

V posledních letech si MAHULENA BOČANOVÁ (53) příliš zábavy neužila. Letos se ale rozhodla, že z ní bude divoška. Může za to její nový milenec?

Když se jí ještě před rokem někdo zeptal, kdo nebo co je pro ni to nejdůležitější v jejím životě, řekla by, že je to samozřejmě její dcera.

Jenže během posledních měsíců, v této těžké době, si uvědomila, že tady nebude věčně, a pokud chce začít konečně žít, musí s tím něco udělat hned teď.

Herečka z Ordinace v růžové zahradě Mahulena Bočanová (53) si už dlouho neužila pozornosti žádného muže, není se proto čemu divit, že jí mužské objetí a hřejivá slova chybějí.

Nejenže se rozhodla udělat všechno pro to, aby nezůstala sama, na ocet, ale také změnila pohled na svůj životní styl. Bývala k sobě velmi přísná, ale nyní polevuje. Co se to s herečkou děje? Nejspíš má takovou

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden