Jakub i Mariana na dně? Klobouk dolů před Batulkovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jakub i Mariana na dně? Klobouk dolů před Batulkovou

Jakub se sestrou Marianou
Jakub se sestrou Marianou (herminapress.cz)

Dana Batulková (62) se v Show Jana Krause svěřila s tím, že se do jejího domu vrátily obě děti, dcera Mariana (26) i syn Jakub (37). Zatímco Prachař se k mamince uchýlil po rozvodu, Mariana se tam přesunula kvůli covidu a léčbě poruchy příjmu potravy. Batulková je tak z herečky záchranářkou.

Do takzvaného „Mamahotelu“ se vrátili Jakub Prachař i Mariana Prachařová. Děti Dany Batulkové totiž prožívají těžká období a jejich maminka jim proto podala pomocnou ruku. Zatímco Jakub hledal útočiště po rozvodu s Agátou Hanychovou (35), Mariana se k mamince přijela léčit. Influencerka totiž začala trpět poruchou příjmu potravy a rapidně zhubla, přičemž na tom zdravotně je už opravdu bídně. Jak sama herečka přiznala, v jejich návratu sehrál roli i covid.

„Já bydlím celoročně na venkově, respektive je to poslední vesnice, která ještě patří k Praze, a Marianka žije v Praze, takže teď jsem jí dobrá. Mám všechny děti zpátky doma. Nemají do čeho píchnout, tak jsou u mě,“ přiznala blonďatá hvězda seriálu Slunečná.

Prachařová ve strachu o mámu Batulkovou: Konečně ji mám pod kontrolou!

Video se připravuje ...

„U mých dětí dochází k takovému sourozeneckému sbližování. Oni se občas i hádají, na což nejsem zvyklá, protože jsem to nikdy nezažila. Oni spolu nikdy nebyli takto pohromadě, protože když se Marianka narodila, Kuba už pomalu odcházel z domova. Takže jsem z toho strašně nervózní,“ dodala Batulková, která obě své ratolesti počala s hercem Davidem Prachařem. Ten již mnoho let žije s herečkou Lindou Rybovou ze seriálu Ulice.

Dana Batulková: S dospělými dětmi se nedá mluvit! Jsem vděčná za vnoučata od Agáty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.