SEČTENO: Po Vánocích skončilo u kontejnerů třicet tun stromků
Likvidace stromků. Foto: TSmCh
Chomutov

Chomutov - Více než třicet tun odstrojených vánočních stromků z domácností svezly během ledna Technické služby města Chomutova. “Se svozem stromků začínáme ihned se začátkem roku. Lidé je nejčastěji odkládají ke kontejnerovým stáním na domovní odpad. Letos se množství svezených stromků trochu zvýšilo,” uvedl ředitel technických služeb Zbyněk Koblížek.

Na svoz stromků jsou v pracovní dny určená dvě auta s posádkou. “Situaci však pravidelně monitorujeme a v případě potřeby navyšujeme počty vozidel i pracovníků,” doplnil vedoucí provozovny hospodaření s odpady Marek Pohl.

Na konci ledna svezli pracovníci technických služeb přes třicet tun stromků, je to zhruba o šest tun více, než loni. Na konci měsíce byl pravidelný svoz ukončen, v případě potřeby však organizace bude následný svoz řešit flexibilně v daných lokalitách.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru