Verva uplatnila další opci. Pojistila si obránce Patrika Demela
Patrik Demel. Foto: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Litvínov uplatnil opci na obránce Patrika Demela. Vedení klubu si tak po podpisech brankáře Denise Godly s útočníkem Patrikem Zdráhalem pojistilo dalšího hráče střední generace do nové sezóny Tipsport extraligy.

Pětadvacetiletý zadák posílil Vervu v závěru září. Za Litvínov stihl odehrát 41 zápasů, ve kterých si připsal osm asistencí. Fanoušky zaujal především svou poctivou hrou. Svými výkony se probojoval do přesilovkových formací a vysloužil si angažmá i pro následující sezónu. „Jsem rád, že můžu pokračovat v Litvínově. Angažmá na další sezónu mě zase může posunout dále. Všechny zápasy, které jsem v litvínovském dresu odehrál, mi daly cenné zkušenosti. Je toho ještě hodně přede mnou, ale chci se jako hráč nadále zlepšovat a pomáhat tak našemu týmu,“ říká obránce Patrik Demel.

Zkušenosti před litvínovským angažmá nasbíral především v zámořské univerzitní NCAA, která každý rok produkuje řadu hráčů do slavné NHL. „Patrika jsme brali z Vítkovic, kde byl na zkoušce. Předtím působil několik let v Americe. Měli jsme na něj reference ze zámoří, že je to hráč, který by měl pasovat do našeho systému. Má dobrý pohyb a dobré čtení hry. Je pracovitý a myslím si, že velmi dobře zapadl do našeho mužstva,“ říká hlavní trenér Vervy Vladimír Országh.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru