reklama

Na předání Hudebních cen Evropy 2 dorazí Koller, Černý, Pokáč nebo Matonoha. A kdo další?

reklama

Slavnostní vyhlášení 9. ročníku prestižních Hudebních cen Evropy 2 proběhne v úterý 23. února přímo v rádiovém vysílání mezi 15. až 18. hodinou. Moderování se opět ujme osvědčená dvojice Zorka Hejdová a Tomáš Zástěra. Posluchači se mohou těšit na hvězdná jména jako David Koller, Albert Černý, Pokáč nebo Tomáš Matonoha. Chybět nebudou ani populární moderátoři Evropy 2 v čele s Leošem Marešem, Patrikem Hezuckým, Pavlem Cejnarem, Ondrou Urbanem a Petrem Říbalem.

Již příští týden proběhne jedna z nejočekávanějších hudebních událostí roku – slavnostní vyhlášení výsledků Hudebních cen Evropy 2 za rok 2020. Předávání proběhne již tradičně v prostorách rádia v rámci speciálního vysílání Odpolední show s Tomášem Zástěrou a Zorkou Hejdovou.

Tomáš Zástěra o nich říká: „Hudební ceny Evropy 2 jsou jako když se na Pražském hradě vystavují korunovační klenoty. Víme, že jsou běžně někde skryty, ale když je můžeme vidět, je to vždy událost. Stejné je to i s interprety, které oceňují posluchači našeho rádia. Každý den poslouchají jejich tvorbu, ale při Hudebních cenách je mohou slyšet naživo, civilně a tyto populární klenoty přímo ocenit. O to větší čest je takovou událost každoročně moderovat.“

Zorka Hejdová je komentuje: „Já si myslím, že moderovat jakékoli hudební ceny je čest a radost pro každého moderátora. Já to miluju. Vždycky je to ve studiu děsnej punk, ale střídají se nám tu ty největší hvězdy tuzemské scény. Často se potkávají interpreti, kteří si navzájem fandí nebo kteří se dlouho neviděli a vzniká neskutečná atmosféra, kterou se snažíme maximálně přenést i do éteru. Je to jednoznačně výjimečná událost, na kterou se vždycky moc těšíme!“ Se smíchem ještě dodává: „A je to jediný den v roce, kdy Tomáš přijde oblečen jako gentleman. Posledně měl dokonce i oblek!“

Do studia za Zorkou a Tomášem budou postupně přicházet oblíbení moderátoři Evropy 2 a další hudební a herecké hvězdy, aby předali sošky vítězům jednotlivých kategorií. Vítěze vybírají opět ti nejpovolanější, a to posluchači a hudební fanoušci. Z moderátorů Evropy 2 dorazí Leoš Mareš a Patrik Hezucký, následováni Pavlem Cejnarem a dalšími moderátory. Jednoho vítěze prozradí zpěvák David Koller, dalšího zpěvák Albert Černý. Během odpoledne se ve studiu objeví i písničkář Pokáč a herec Tomáš Matonoha. Toto je jenom malá ochutnávka hvězdných hostů, kteří se chystají dorazit na vyhlášení. Live streamem ze studia bude provázet na Facebooku Ondra Urban, na webu pak bude možné sledovat rozhovory Petra Říbala s vítězi.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama