Škoda šancí, mohlo to být výborné vítězství | SK Slavia Praha
Více

Škoda šancí, mohlo to být výborné vítězství

Jan Kuchta po bezbrankové remíze s Leicesterem chválil Ondřeje Koláře a hlavně Lukáše Provoda. „Znovu odehrál fantastický zápas," smekl před spoluhráčem útočník sešívaných.

Jak těžké bylo pro vás jako útočníka prosazovat se proti aktuálně třetímu celku Premier League?
„Bylo to strašně těžké. Měli jsme nějaké náznaky, já osobně několik pološancí. Mohli jsme je vyřešit lépe. Myslím si, že nás s Abdallahem Simou dobře pokrývali. Je škoda, že jsme neskórovali, mohlo to být pro nás výborné vítězství."

Na druhou stranu soupeř také několikrát nebezpečně zahrozil...
„Přesně tak, musíme být rádi za remízu, máme přijatelný výsledek do odvety. Kdybychom venku skórovali, budou to mít velmi těžké. Zápas bude otevřený."

Byl Leicester nejobtížnějším soupeřem, kterému jste v letošní sezoně čelili?
„Jsou nesmírně silní a zkušení. Měli jsme takové schéma, že jsme chtěli hrát aktivně. Mojí vinou a ofsajdy jsme naše příležitosti bohužel nevyužili. To mě moc mrzí, zápas mohl dopadnout v náš prospěch."

Čisté konto proti týmu, který má v kádru řadu nesmírně nebezpečných hráčů, potěší?
„Je to tak. Ondra Kolář jim chytil tutovou šanci. Obránci i záložní řada hráli skvěle. A musím znovu zmínit Lukáše Provoda, který po několikáté v řadě odehrál fantastický zápas. Vlastně všichni hráči, jsem za ně moc rád a máme šanci do odvety."

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články