Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

I celebrity mají své idoly: Která slavná hvězda je fanouškem Leonarda DiCapria nebo Beyoncé?

  • I celebrity mají své idoly
    20. února 2021 | 06:00

    Kdo v mládí neměl svého idola, jako by nebyl. Také celebrity mají své vzory, ke kterým celý život vzhlíží. Překvapuje vás to? Když je člověk slavný, ještě to přece neznamená, že bude obdivovat pouze sebe. Které celebrity jsou velkými fanoušky svých kolegů a vůbec se tím netají?

     

    Své idoly nebo vzory má každý z nás. A výjimkou nejsou ani celebrity. Zajímá vás, koho od dětství miluje zpěvačka Billie Eilish nebo ke komu nejvíce vzhlíží herečka Anne Hathaway či zpěvačka Adele? Čtěte dál!

  • Jennifer Lawrence miluje Kardashianky

    Kdo by to byl řekl, že oscarová herečka Jennifer Lawrence bude ujíždět na americké reality show Keeping Up with the Kardashians (Držte krok s Kardashians), která pojednává o životě Kardashian-Jennerů. Herečka v rozhovorech několikrát potvrdila, že je velkou fanynkou této rodiny a nenechala si ujít jeden jediný díl. "Matku rodu" Kris Jenner a Jennifer navíc pojí dlouholeté přátelství.

  • Billie Eilish je fanynkou Justina Biebera

    Už odmala zdobily pokoj zpěvačky Billie Eilish plakáty jejího největšího pěveckého idola – Justina Biebera. Její maminka dokonce prozradila, že pokaždé, když Billie slyšela Justinovu píseň As Long as You Love me, tak plakala. Když se v roce 2019 setkali na festivalu Coachella, začal se mladičké zpěvačce plnit sen. Stali se z nich blízcí přátelé, a dokonce spolu přezpívali její největší hit Bad Guy. 

  • Anne Hathaway má slabost pro Leonarda DiCapria

    Ruku na srdce, znáte někoho, kdo by Leonarda nemiloval? Mnoho dívek se do něj zamilovalo poté, co ho spatřilo v nezapomenutelné roli Jacka v trháku Titanic. Herečka Anne Hathaway ale prozradila, že je velkou fanynkou Leonarda již od dob, kdy se objevil v seriálu Growing Pains, ve kterém v šestnácti letech ztvárnil postavu Luka. A dodnes patří mezi její největší favority hereckého světa. 

  • Idolem Miley Cyrus byla Hilary Duff

    Hilary Duff byla jedním z důvodů, proč Miley Cyrus přijala roli Hannah Montany. Chtěla se tak svému idolu co nejvíce přiblížit, protože samotná Hilary účinkovala v TV seriálu Lizzie McGuire, který ji dostal na vrchol. Miley blonďatou krásku obdivovala od svých jedenácti let. Pravidelně chodívala na její koncerty, nosila stejné oblečení a doufala, že se jednou s Hilary setká. Její sen se vyplnil a při společném hovoru na sociální síti Instagram Miley Hilary osobně poděkovala za to, že jí byla inspirací a že díky ní patří do světa showbyznysu.

  • Adele obdivuje Beyoncé

    „Nemůžu jen tak přijmout tuto cenu, se vší pokorou jsem velmi vděčná, ovšem podle mě je nejlepší Beyoncé. Album Lemonade bylo tak monumentální. Bylo tak skvělé, dobře promyšlené, tak krásné a odhalující duši. Všichni jsme mohli vidět tvou další stránku, kterou nám často neukazuješ. Všichni umělci tady tě zbožňují. Jsi naše světlo,“ prohlásila Adele v roce 2017 při udílení ceny Grammy směrem k plačící Beyoncé. Adele odjakživa obdivovala práci své neméně slavné kolegyně a několikrát prohlásila, že je pro ni Beyoncé velkou inspirací. 

  • Taylor Swift je fanynkou Justina Timberlaka

    Zpěvačka Talyor Swift se nikdy netajila tím, že je obrovskou fanynkou Justina Timberlaka a že již od dětství zná všechny jeho texty nazpaměť. Když se jí podařilo se se svým idolem sejít a následně spolu vystoupili také na pódiu, byla štěstím bez sebe. Od té doby jsou z nich přátelé. 

  • Blake Lively se převlékala za Emmu Bunton

    Také jedna z nejkrásnějších hereček současnosti Blake Lively měla v mládí svůj vzor. Byla jím zpěvačka a členka legendární dívčí skupiny Spice Girls Emma Bunton, která ve skupině měla přezdívku Baby Spice. Blake toužila vypadat jako Emma a na koncerty Spice Girls se za ni pravidelně převlékala. Snímek z dětství sdílela na sociálních sítích a za outfit dostala pochvalu od samotné Emmy. 

  • Emilia Clarke zbožňuje Matta LeBlanka

    Postava Joeyho z legendárního seriálu Přátelé je stejně nezapomenutelná jako seriál samotný. Přestože od premiéry uběhlo už neuvěřitelných sedmadvacet let, stále se k němu lidé vracejí a nejznámější hlášky si pamatují i po letech. Velkou fanynkou je také herečka Emilia Clarke, která se s představitelem Joeyho Mattem LeBlancem setkala v show Grahama Nortona. Během chvilky na něj začala sypat jeho největší hlášky. Pobavilo to nejen samotného Matta, ale i všechny okolo.

  • Rita Ora miluje Madonnu

    Když se v roce 2014 na udílení cen Grammy měla zpěvačka Rita Ora setkat se svým největším pěveckým idolem, královnou popu Madonnou, byla dle svých slov šíleně nervózní. Madonna však při setkání byla velice milá, a dokonce své mladší kolegyni nabídla, aby se na červeném koberci postavila vedle ní a společně se vyfotily. Ritě se tak splnil jeden z jejích největších snů. 

    Charismatické, odhodlané, výjimečné. Takové byly osobnosti, které měly vliv na vývoj společnosti, historii svých zemí, potažmo celé dějiny. V pořadu Životy slavných se seznamte s příběhem Jacqueline Kennedy.

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, celebrity, idol, vzor
Diskuse ke článku
.