Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rozvod roku: Pohádkově bohatí Kardashian a West řeší obří majetek a čtyři děti

Rozvod Kim Kardashian a Kanye Westa
Zdroj: Profimedia
+ Další 3 fotografie
Rozvod
Manželství televizní hvězdy Kim Kardashian (40) a jednoho z nejúspěšnějších rapperů současnosti Kanye Westa (43) po sedmi letech končí. Pár si mezi sebe bude muset rozdělit majetek, který v přepočtu vychází na 46 miliard korun. Podle portálu TMZ to i přesto to vypadá, že rozvod bude probíhat v co nejpřátelštějším duchu.

Kim Kardashian (40) podala žádost o rozvod, o němž se již nějaký čas spekulovalo, v pátek v Los Angeles. Pár se bude muset dohodnout, jak naloží se svým jměním, do něhož spadá jejich kalifornské sídlo, do kterého vrazili v přepočtu více než jednu a půl miliardy korun, dva wyomingské ranče, které by měly dohromady vyjít na zhruba 600 milionů korun, dále obsáhlý vozový park s vozidly za miliony a další peníze, které pramení z influencerství a podnikání.

Předmanželská smlouva navíc říká, že Kim náleží v případě rozvodu dvacet milionů korun za každý rok manželství s Westem s tím, že navyšování částky by se zastavilo až po deseti letech. Podle TMZ jsou ale oba s majetkovým vyrovnáním už celkem daleko.

Kandidatura na prezidenta

Podle spekulací do jejich manželství zasáhla neúspěšná Westova kampaň, s níž kandidoval na prezidenta USA. V té době prozrazoval intimní informace ze společného života s Kim a přiznal i, že jeden čas uvažovali o potratu. Kardashian na to konto veřejně upozorňovala na křehké duševní zdraví svého manžela.

Kardashian a West spolu randili dva roky, než se v roce 2014 vzali. Mají spolu čtyři děti: sedmiletou North, pětiletého Sainta, tříletou Chicago a 21 měsíců starého Psalma. Kim žádá o jejich péči.

Jde už o třetí manželství Kim Kardashian. Poprvé si vzala basketbalistu Krise Humphriese, podruhé hudebního producenta Domana Thomase.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy