14. den v Melbourne: Medveděv ve finále vyzve Djokoviče. Na programu je ještě finále mužské čtyřhry

20. 2. 2021, 20:30
Previews 96
V rámci 14. hracího dne letošního ročníku Australian Open poznáme vítěze mužské dvouhry. Neporazitelnost osminásobného šampiona a světové jedničky Novaka Djokoviče ve finále úvodního grandslamu sezony se pokusí ukončit 20 zápasů neporažený Daniil Medveděv, jenž bude útočit na premiérovou grandslamovou trofej. Nejdříve se uskuteční finále mužského debla, které obstarají loňští vítězové Rajeev Ram s Joem Salisburym proti Ivanovi Dodigovi a Filipovi Poláškovi.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Finále dvouhry mužů •
Djokovič (1-Srb.) - Medveděv (4-Rus.) | Rod Laver Arena (9:30 SEČ)
• Finále čtyřhry mužů •
Ram/Salisbury (5-USA/Brit.) - Dodig/Polášek (9-Chorv./SR) | Rod Laver Arena (5:00 SEČ)


• Finále dvouhry mužů •
Novak Djokovič (1.) - Daniil Medveděv (4.) | Rod Laver Arena (9:30 SEČ)
Vítěze posledních dvou ročníků a světovou jedničku Novaka Djokoviče už dělí jediný krok od hattricku, celkově devátého prvenství v Melbourne Parku a zisku 18. grandslamového vavřínu. Do cesty se mu však postaví nejobávanější soupeř posledních měsíců, 20 zápasů neporažený Daniil Medveděv, který naopak zaútočí na svou premiérovou grandslamovou trofej. Poslední vzájemný souboj loni ve skupině Turnaje mistrů jasně vyhrál mladší Rus a Djokovič ve vzájemné bilanci vede už jen 4-3.

Třiatřicetiletý Djokovič bude hrát své celkově 117. finále (bilance 81-35). Na největších podnicích se v minulosti o titul popral 27krát a v 17 případech byl úspěšný, přičemž v posledních 14 finále zvedl nad hlavu trofej pro vítěze 11krát. Konkrétně v Melbourne je ve finále podeváté a s osmi trofejemi je nejúspěšnějším hráčem turnaje.

Pětadvacetiletý Medveděv je prvním ruským finalistou Australian Open po 16 letech (triumf Marata Safina v roce 2005, poslední ruský grandslamový šampion). Právě rodák z Moskvy je posledním ruským grandslamovým finalistou (US Open 2019 a teď Australian Open 2021). Finále grandslamů si zahraje podruhé a bude útočit na svůj nejcennější vavřín. Ve finále na hlavním okruhu si dosud zahrál 15krát (bilance 9-6).

Djokovič se bez ohledu na výsledek udrží na tenisovém trůnu a už má i jistotu, že v březnu v počtu týdnů strávených na postu světové jedničky překoná Rogera Federera a stanoví nový rekord. Medveděv v pondělí vylepší své kariérní maximum, nejhůře bude světovou trojkou. Pokud dnes zvítězí, přeskočí ještě Rafaela Nadala a bude druhý.

Porazit Djokoviče ve finále Australian Open ještě nikdy nikdo nedokázal, přestože už bylo osm pokusů. Medveděv má ovšem momentálně tak výbornou formu, že by nebylo překvapením, kdyby se mu to jako prvnímu povedlo. Djokovič totiž v Melbourne zatím žádným pořádným testem až na čtvrtfinále s Alexanderem Zverevem neprošel, navíc má/měl problémy s břišním svalem a neprezentuje se svou nejlepší formou.

To se samozřejmě může do finále změnit, ne náhodou je Djokovič jedním z nejúspěšnějších tenistů historie. Hodně záležet také bude na tom, jak se s finále psychicky popasuje Medveděv, jenž sice už jedno grandslamové finále hrál, ale grandslamový vavřín zatím nemá. Ruský tenista však působí psychicky velmi odolně. Čeká nás nejspíše parádní a dramatická bitva o první letošní grandslamový triumf, která nemá favorita.

Tip: Medveděv v pěti setech

Aktuální forma
Djokovič do letošní sezony stejně jako do té loňské vstoupil v ATP Cupu. Ve dvouhře si sice svou neporazitelnost udržel, když zdolal Denise Shapovalova a po obratu Alexandera Zvereva, nicméně Srbsko skončilo už ve skupině a loňské prvenství neobhájilo.

Cesta turnajem
Na Australian Open největší favorit začal suverénním vítězstvím nad svým oblíbeným soupeřem Jérémym Chardym, ve druhém kole ztratil set se skvěle hrajícím Francesem Tiafoem a ve třetím kole si zranil břišní sval a s Taylorem Fritzem musel do rozhodující sady. V osmifinále vyhrál i svůj 12. souboj s Milosem Raonicem, tentokrát ve čtyřech setech. Stejný počet setů potřeboval ve čtvrtfinále proti Alexanderovi Zverevovi. V semifinále nedal šanci senzaci letošního ročníku a kvalifikantovi Aslanovi Karacevovi.

Historie na Australian Open
Djokovič je s osmi triumfy nejúspěšnějším hráčem úvodního grandslamu sezony. V Melbourne startuje posedmnácté a v minulosti se pouze třikrát nedostal do druhého týdne. Pokud přešel přes čtvrtfinále, pak to vždy dotáhl až k titulu.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první individuální turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první individuální turnaj
Bilance: 8-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 8-0
Bilance proti hráčům Top 10: 2-0 (kariérní 217-100)
Bilance ve finále grandslamů: 0-0 (kariérní 17-10)
Bilance ve finále: 0-0 (kariérní 81-35)

Novak Djokovič - Australian Open
Kariérní bilance: 81-8
Nejlepší výsledek: vítěz (2008, 2011 - 2013, 2015 - 2016, 2019-20)
Loňský výsledek: vítěz
Bilance ve finále: 8-0
Generálka: ATP Cup (bilance 2-0)
Cesta turnajem: Chardy (6-3 6-1 6-2), Tiafoe (6-3 6-7 7-6 6-3), (27) Fritz (7-6 6-4 3-6 4-6 6-2), (14) Raonic (7-6 4-6 6-1 6-4), (6) A. Zverev (6-7 6-2 6-4 7-6), Karacev (6-3 6-4 6-2)

Aktuální forma
Medveděv zakončil loňskou sezonu triumfy na Masters v Paříži a Turnaji mistrů a neporazitelnost úspěšně protahuje i v letošní sezoně. Ruský tenista čtyřmi výhrami pomohl Rusku k triumfu v ATP Cupu.

Cesta turnajem
Na Australian Open sice po ztrátě koncentrace ve třetím kole přišel o vedení 2-0 na sety proti Filipovi Krajinovičovi, ovšem s Vaskem Pospisilem, Robertem Carballésem, Mackenziem McDonaldem, rozjetým krajanem Andrejem Rubljovem i v semifinále se Stefanosem Tsitsipasem si poradil bez ztráty jediného setu. Momentálně se veze na vlně 20 výher.

Historie na Australian Open
Medveděv Australian Open hraje popáté, jeho předchozím maximem bylo osmifinále z posledních dvou ročníků. Loni v něm nestačil na Stana Wawrinku.

Daniil Medveděv - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první individuální turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první individuální turnaj
Bilance: 10-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 10-0
Bilance proti hráčům Top 10: 5-0 (kariérní 21-19)
Bilance ve finále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-1)
Bilance ve finále: 0-0 (kariérní 9-6)

Daniil Medveděv - Australian Open
Kariérní bilance: 13-4
Nejlepší výsledek: finále (2021)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve finále: 0-0
Generálka: ATP Cup (bilance 4-0)
Cesta turnajem: Pospisil (6-2 6-2 6-4), Carballés (6-2 7-5 6-1), (28) Krajinovič (6-3 6-3 4-6 3-6 6-0), McDonald (6-4 6-2 6-3), (7) Rubljov (7-5 6-3 6-2), (5) Tsitsipas (6-4 6-2 7-5)


• Finále čtyřhry mužů •
/ R. Ram / J. Salisbury - / I. Dodig / F. Polášek | Rod Laver Arena (5:00 SEČ)
Rajeev Ram s Joem Salisburym jsou jediný krok od toho, aby na Australian Open úspěšně obhájili loňský triumf. Jejich posledními soupeři v rámci letošního ročníku úvodního grandslamu sezony budou Ivan Dodig s Filipem Poláškem, kteří jsou v grandslamovém finále naopak poprvé. Vzájemná bilance je vyrovnaná 1-1.

Ram se Salisburym začali bok po boku startovat v sezoně 2019 a ovládli Dubaj a Vídeň. Hned na začátku následujícího tenisového roku se na Australian Open dočkali svého největšího společného triumfu, pro oba se jednalo o jediný dosavadní grandslamový vavřín ve čtyřhře mužů. Na další titul zatím čekají. Šestatřicetiletý Ram, který v sobotu ovládl mix s Barborou Krejčíkovou, v případě úspěšného finále načne třetí desítku sbírky svých trofejí, o osm let mladší Salisbury dosud triumfoval pětkrát.

Cesta turnajem
1K: O'Mara/Sitak (6-4 6-4)
2K: Brkič/Kuréší (6-3 4-6 6-2)
OF: (10) Peers/Venus (7-6 7-6)
ČF: Daniell/Oswald (7-6 6-2)
SF: (6) J. Murray/Soares (6-4 7-6)

Rovněž Dodig s Poláškem spolu hrají od začátku sezony 2019 a čeká je největší společné finále. Šestatřicetiletý Chorvat a o rok mladší Slovák předloni ovládli Masters v Cincinnati a Peking, od té doby na triumf čekají. Dodig bude usilovat o svou 16. trofej, druhou grandslamovou (French Open 2015). Polášek, kterého čeká premiéra ve finále grandslamů, má na kontě o jeden titul méně.

Cesta turnajem
1K: Carreño/F. López (6-1 6-3)
2K: Bambridge/Inglot (6-4 7-5)
OF: (7) Melo/Tecau (6-4 6-3)
ČF: Ebden/Smith (6-4 2-6 6-4)
SF: (2) Mektič/M. Pavič (4-6 6-4 6-3)

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

96
Přidat komentář
Kozoroh
Cítím velkou radost a satisfakci! smile No1e je veliký borec, což opět prokázal, když prodloužil svou už tak úžasnou dominanci na AO smile

Gratulace AO králi a snad se již v příštím roce podaří australská La Decima smile
Reagovat
gigin
Tobě se muselo něco hrozného stát.
Reagovat
sojka1
myslim, ze si jen dobre odfrknul, takze je zpet v plne sile.... :-)))
Reagovat
gigin
Asi. A ještě mnohem silnější. Australská La Decima... Tvl :DD
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Medvěd úplně odešel psychickysmile Vi, že udělal tolik UE, které si s Jokerem nemůže dovolit. Doufám, že se brzy najde někdo, kdo si bude Jokera vodit. Dnešek je bohužel trapas a k nekoukánísmilesmile Příště si radši zapnu Musettiho někde na ITF.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pokud arogant vyhraje, a bohužel Medvěd zatím dneska podléhá tlaku, tak tenis zas zapláče. Jako by nestačil covid, tak ještě Jokersmile
Reagovat
Kozoroh
Kdepak, bude to satisfakce za zrušení Wimbledonu, diskvalifikaci na USO, za těžkou prohru s Nadalem na RG, za Adria Tour a další věci, kvůli kterým byl No1e za posledních 3/4 roku na pranýři.
Reagovat
SwissMaestro
Kdepak pro tebe.....pro ostatní platí co napsal TSFsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A kdy bude satisfakce za jeho nastřelení lajnové, opakované simulování, lhaní a aroganci? No já doufám, že jednou přijde...
Reagovat
Kozoroh
Jsem velice nadšený z toho, že No1e vede 2:0 na sety, ale čekal jsem tvrdší boj. Uvidíme, co bude dál...
Reagovat
SwissMaestro
Musí to být ze sportovního hlediska pro Djokoviče, Nadala a Federera celkem drama a nervy. I přes nezpochybnitelný fakt, že rodina a život mimo kurty jsou důležitější, soutěživost je pořád v každém z nich a všem třem účastníkům je již ai prakticky jasné, že nikdo z nich nebude nikdy vypíchnutý jako GOAT. To by se někdo musel urvat opravdu o 4-5 GS aby to šlo uznat širokou veřejností. I tak je pro jejich ego důležitý každý turnaj jenž vyhrají a posunou se od rivala/k rivalovi. Doma to asi neřeší, ale jakmile jsou "v práci", nevěřil bych jim, že jim to je jedno. Tak nějak si říkám, že méně je někdy více a možná má více vnitřního klidu Andy Murray jenž ví, že tohle řešit nemusí a i tak dosáhl velkých úspěchů aniž by ho podobné srovnávání muselo trápit.
Reagovat
SwissMaestro
Bože to je arogantní hovádko....
Reagovat
Kozoroh
Chápu, že jsi frustrovaný z Novakova vedení v zápase a překonání Rogerova rekordu v březnu smile
Reagovat
SwissMaestro
Týdny nevadí, GS ano. Nicméně pro mě osobně (většinu lidí celkově) je neskutečně arogantní. A to jak se snaží každému zavděčit je až trapné, to vidí také velká spousta lidí. Nicméně je dobrej, bohužel. Sám se na něj někdy rád podívám. Kdyby překonával Federera a nechoval se tak jak se chová tak mlčím jak hrob. Proto mi Nadal nevadí.
Reagovat
Pe3k
Roger ladí formu na Wimbledon, má tam Djokobitchovi co vracet smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Myslím, že být nemusí. Joker je prostě adept na vítěze, ovšem v kategorii nejnesympatičtější tenista všech dob. A že je arogantní, to nevidí je ti, co to vidět nechtějí nebo ti druzí...
Reagovat
Kozoroh
Po prvním Medvědově servisu je velmi těžké ho přehrát ve výměně, ale jakmile musí přes druhý, tak je hratelný a No1e toho využívá.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Medvěd si snad nechal zásobu UE na dnešeksmile
Reagovat
SwissMaestro
Super, ještě i to štěstí má na své straně Djokovič, taková ta klasika smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Kozoroh
Skvěle No1e, první set je doma smile
Reagovat
Pe3k
solidní první set, teď začne bitva
Reagovat
Marduch
ten poslední game zahrál Nole naprosto topově, jak na returnu, tak ve výměnách. Uvidíme, jak Medvěd zareaguje.
Reagovat
peRFect
Dajte stream bratia :-) diky
Reagovat
RF46
http://sportslemons.eu/tennis/djokovic-novak-medvedev-daniil-by1a6fg6?l=780625804
Reagovat
farr
Tak v kolikátém gamu Nole roztříská první raketu. Přijímám sázky smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
V uvode druheho, ak prehra prvy set.
Reagovat
farr
Tak sem sázku nejspíš prohrál smile... První to rozštípal Daniil . LOL ale není se čemu divit, Nole dnes extra herně nechutný smile
Reagovat
RF46
Hmm..tak to vypada, ze za dnesek Djok trosku zestarne...smile
Reagovat
smazaný uživatel
Medvedev Goat (190cm+)
Reagovat
Frantz
Brtníku roztrhej toho simulanta na kusysmile
Reagovat
Krisboy
Danill se po nervozním začátku rozjíždí.
Reagovat
SwissMaestro
Ted ho krasne vykoupal "Djokinatora"smilesmilesmile
Reagovat
RF46
Fanousci na strane Djoka :)
Reagovat
RF46
tleksaji kdyz da sit...
Reagovat
RF46
Medved se uklidni a ono to pujde :)
Reagovat
Mayo
Ako inak, podľa ocakavania Djoki beast mode. Zápas skončil skôr ako začal smile. Zase to je Novak Servisovic
Reagovat
smazaný uživatel
Medvedev ale zaroven velmi zakriknutý.
Reagovat
smazaný uživatel
Vela kriku pre nič.

Nová generácia si bude musiet počkať. Minimálna na AO a RG.

Moze to skusit na W, tam je to dlhodobo dostupné.
Reagovat
SwissMaestro
Ten jeho ksichtík (Djokoviče) se dneska obzvláště nedá vystát :D
Reagovat
sojka1
taky se na nej nemuzu ani podivat.... :-))) ale uz smecujeme....;-)
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
SwissMaestro
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ty dvě zkrácení hry sis musela taky užítsmile
Reagovat
sojka1
jasne... jak ho ma Marduch prectenyho, jeste cekam na ty "zbesile nabehy na sit".... :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To až podlehne panice...
Reagovat
RF46
taky mne prisel dnes extra namyslenej...a to s nim nemam problem ...smile
Reagovat
Kozoroh
Dobrý začátek, No1e smile
Reagovat
sojka1
ja vam to musim napsat.... divala jsem se hracum pri mavani na ruce, Djokovic ma skutecne delsi prstenik (v osobnosti pry prevaha srdce) a Medvedev ma delsi ukazovacek (prevaha rozumu)... :-))))
Reagovat
aape
Díky smile
Konečně vše dává smysl
Reagovat
brixner
Řekl bych, že Medvěd má i kapánek delší pálku, tudíž není co řešit...smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hmm, to asi Jokera za prs-ten-ík někdo dlouho tahalsmile
Reagovat
Pe3k
Očekávám ultimátní base line vypinkávanou. Snad bude 5 setů.
Reagovat
SwissMaestro
Tak snad Medvedev vyhraje. Djokovič je namyšlený poslední dobou až moc. Nehledě na nespravedlivě překonaný rekord co se týče doby strávené na postu světové jedničky.
Reagovat
SwissMaestro
Tak snad Medvedev vyhraje. Djokovič je namyšlený poslední dobou až moc. Nehledě na nespravedlivě překonaný rekord co se týče doby strávené na postu světové jedničky.
Reagovat
Kozoroh
O jaké nespravedlnosti mluvíš? Novak přišel o 22 týdnů kvůli pozastavení okruhu, bez toho už by rekord překonal už loni. A ikdyž odečteme covid body, tak pořád by byl na 1. místě.
Reagovat
Kozoroh
Idemo Serbinátore! 18 a 9 na tebe čekají smilesmile
Reagovat
RF46
Lehecka titul...smilesmilesmile
Reagovat
annah
Ve finále dva pro mě nejvíc nesympatičtí hráči na celé tour. Není komu přát výhru. Ale stejně myslím, že až oba nastoupí na kurt, přece jen něco převáží. Nikdy bych nevěřila, že můžu, byť mírně, fandit nějakému rusákovi. Ale je to tak.
Ovšem nebude to nic platné, protože navzdory své formě to Medvěd prohraje v hlavě. Šok z možného vítězství ho zastaví.
Tipuju Nole 4:1
Reagovat
RF46
heeej...Medvedoj prijdes na chut!
Reagovat
farr
Daniil je naopak jeden z nejupřímnějších a nejautentičtějších tenistů, żadný přetvářky. Předsudky o původu to uż je takovej evergreen... smile
Reagovat
annah
Nejvíc mi vadí takový ten potměšilý výraz v obličeji, který vůbec nemizí, takový úšklebek, jako by říkal: mám vás trvale všechny na háku.
Reagovat
brixner
No, vona to může bejt ňáká lehčí forma vobrny, znam jednoho, kterej má zase lehce spadlej dolní koutek a pak začne vyprávět vtip a začne se u toho chechtat, ale vypadá to, jako by brečel! Takže tydlencty vejrazy matou, důležitější je pálka!
smilesmile
Reagovat
Krisboy
To je na něj právě nejlepší. Opak Srdíčka.
Reagovat
annah
Teda samozřejmě 3:1. To byl překlep. Ne že by se AO hrálo už na čtyři vítězné. :-)
Reagovat
Mayo
Treba podporiť slabšieho, vamos Medvedku!
Reagovat
com
presne tak smilesmile
Reagovat
farr
Tak slabší je momentálně Nole, takže s touto logikou podporovat Medveda je mimo smile .
Reagovat
serbianfan
Idemo Nole!!
Reagovat
aape
Gratulka na Slovensko, Polášek určitě udělal radost smile
Reagovat
Kozoroh
Nazdar lidi, jsem zpět na TP! Několik měsíců jsem se zde neobjevil, po 6-letém psaní jsem cítil únavu a vybral jsem si oddychový čas v době, kdy je Novak pevně usazen na 1. místě. Za tu dobu se toho stalo opravdu moc - No1e si zajistil 6. YE1 a vyrovnal tak rekord Samprase, dosáhl jubilejního 300. týdnu na 1. místě a od prohry Rafy v ČF má zajištěno překonání Fedova rekordu v počtu týdnů jako jednička. To jsou všechno věci, z kterých mám velkou radost. Ale došlo taky na nepovedený závěr loňské sezóny a taky na natažení břišního svalu v 3. kole, kdy se No1e lekl, že se jedná o svalovou trhlinu a kdyby se potvrdila, tak by z turnaje odstoupil...

Ale můj miláček přes všechna příkoří postoupil do finále a dnes ho budu tlačit ze všech sil. Vítězství by bylo satisfakcí za diskvalifikaci na USO, těžkou prohru s Nadalem na RG a zrušením Wimbledonu 2020, kde Novak by byl velkým favoritem na 6. titul. Čelí však těžkému soupeři, Medvěd vyhrál v řadě po sobě Paříž-Bercy, TM a ATP Cup. Matchup s Medvědem je pro No1eho nepříjemný. Dá se čekat, že to bude min. čtyřsetová konfrontace. Ale věřím, že nějakou cestu k triumfu si Djoker stejně najde, přeci jen AO je jeho panství, kde má perfektní finálovou bilanci 8-0! smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj kamosko, vitaj spat.

Musim povedat, ze tvojim navratom povazujem kategóriu "navraty" za uzavretú :)

Dnes som na strane Medvedeva, prirodzene. Ale citim privelky hype, Novak si to podla mna postrazi.
Reagovat
Kozoroh
Taky si myslím, že je Medvěd lehce přeceňován nebo jinak, No1e lehce podceňován. Připomíná mi to situaci ve Wimbledonu 2015, kdy Roger a Andy v průběhu turnaje působili v lepší formě než No1e, zvlášť Roger po SF výhře nad Andym. Nebo během AO 2015 si hodně lidí myslelo, že Andy tentokrát Novaka porazí.

Mimochodem, co se stalo s Kamilosem? Prošel jsem si několik článků, které jsem zameškal a viděl jsem, že u jeho typických komentů je "smazaný účet". A odešel ještě jiný znamý nick?
Reagovat
smazaný uživatel
Bol dlhodobo frustrovaný a celé sa mu to vymklo spod kontroly. Bolo to badateľné.
Reagovat
Pe3k
Kdybys raději napsal, že nevíš, ale ty se snažíš být idi ot vždy smile
Reagovat
Kozoroh
Kamilos odešel, ale starý znamý Pe3k zůstal smile
Reagovat
Pe3k
No...taky jsem tě tady onehdá vzpomínal, welcome back. Kamilos si sám zrušil ůčet, důvod neuvedl gigin psal, že měl problémy se vsázením.
Reagovat
brixner
smilesmile
Reagovat
Krisboy
Vítej zpět, chyběls :)
Přeju hodně štěstí, ačkoliv budu fandit v opačném táboře smile
Reagovat
woody
smilesmilesmile
Reagovat
brixner
smilesmilesmile
Reagovat
Mantra
zajímá jediné, zda dneska Balkánec předvede zase nějakou prasárníčku, jestli bude pod tlakem, tak to bude tutovka. Snad ho Medvěd trochu zmáčkne smile
Reagovat
RF46
Kolik bylo Fedexovi, kdyz naposled vyhral AO...36? Ve 35ti myslim vyhral AO, to porazil Rafu.. smile
Reagovat
smazaný uživatel
2017, po 5 hod semifinále Nadala.

Dobre sa na to pamätá, lebo to bolo jediné Rogerové víťazstvo s BIG2 vo finále za celú dekádu.
Reagovat
RF46
Rafa nemusel hrat tak dlouho, ne? Ono by stacilo jen nestourat a nezdrzovat na podani! A kolik mu bylo v 2017? Tak se srovnej uz sasulko...
Reagovat
smazaný uživatel
Jediná výhra s BIG 2 za dekádu. Pofúkaj bobo a prenes sa cez to, číslo 46.
Reagovat
RF46
Hej, tak proste Rafa dostal od ZeroGen a jel domu...tot vse smile
Reagovat
smazaný uživatel
Zhruba od RG 2018 je posledný deň Grandslamov pre FFF len o tom, že fandia proti Djokovicovi, alebo proti Nadalovi, prípadne si vyberajú menšie zlo v ich vzájomnom súboji. A tento nebude výnimkou.

Milé zistenie :)

Tak, ešte tak rok dva a budú mať po starostiach.
Reagovat
Blondie
Medvedev 3:1 :-)
Doufám, že to bude super match! Nakonec mi asi unikne, jedu na výlet, ale... pěsti držet budu.
Reagovat
brixner
Holka moje, né že se na tom vejletě zrakvíšsmile
Budu Medvědovi fandit i za Tebe, bylo by opravdu už na čase, aby Srbovi někdo utnul tipec, no, snad nebude zas těžce zraněnej..smile
Vo co ses tu minule sázela - vo ňákou sušenku nebo co to bylo za sajrajt, hele, nehodíme to vo hábéčka?smile
Reagovat
Blondie
A to je co, mě napadá jen Haribo :D :D
Jinak já proti Novakovi nic nemám, uznávám celou BIG 3. Ale prostě přála bych už průlom Next Gen - a to i na turnaji, kde hrají Novak a Nadal smile
Reagovat
smazaný uživatel
Medvedev má 25r a mám pocit, že začína plešatieť :)

Proste next gen v pravom slova zmysle si predstavujem niekde do 22r.

Ale bolo by to vskutku symbolické, Nadal s Djokovicom vládli tak dlho, že počas doby, kedy sa ich snaží Next Gen zvrhnúť sama zošedie, kým sa to podarí.
Reagovat
Blondie
Ale jo, sama jsem váhala, zda to NEXT GEN použít. Však ale víš, jak to myslím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Áno ano :)
Reagovat
turista
Utnul tipec? Vždyť ztrácí 3 GS. Tak co blbneš?
Reagovat
Mayo
Djokovic 3-1 Medvedev
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist