17 filmů a seriálů, které přidá Netflix tento týden

Foto: Netflix

Netflix tento týden sází na nenápadnou porci originálů. V ní najdeme dokumenty zaměřující se nejen na falšování umělecký děl, život legendárního fotbalisty nebo japonskou historii. Netflix přidá do nabídky také dvojici vlastních filmů, španělskou komedii Asi se zblázním nebo indickou verzi Dívky ve vlaku. Těšit se můžeme také na nové seriály, anime nebo parádní Kick-Ass. Netflix v týdnu uvede minimálně těchto sedmnáct titulů.

Brian Regan: On the Rocks

Brian Regan se nebojí zásadních témat, která ho trápí, třeba stárnutí, času, obsesivního chování, batohů na palubách letadel, nevděčných koní nebo rozinek. (23. února)

Made You Look: Příběh padělaných uměleckých děl

Příběh o chamtivosti, tvrdohlavosti a neuvěřitelnému podvodu ve světě umění začíná ve chvíli, kdy jedna žena přinese do newyorské galerie dosud neznámá umělecká díla. (23. února)

Pelé

Na pozadí bouřlivých dějin Brazílie se odvíjí mimořádné životní osudy talentovaného fotbalisty, ze kterého se stal národní hrdina. Dokument o legendárním Pelém. (23. února)

Zamilovaní ve městě

Vášnivý architekt se na pláži bláznivě zamiluje do nespoutané ženy a pak se ji vydá hledat do ulic Soulu. (23. února)

Éra samurajů: Bitva o Japonsko

Bouřlivé události a neustálé boje o moc ve feudálním Japonsku 16. století ožívají v dynamických rekonstrukcích bitev s komentářem odborníků. (24. února)

Čistá srdce

Realita a vysněný svět se střetávají v myšlení narušeného muže v komorním dánském dramatu Kennetha Kainze. (24. února)

Ginny a Georgia – 1. řada

Volnomyšlenkářka Georgia vyrazí se svými dvěma dětmi, Ginny a Austinem, na sever, kde chtějí začít znovu. Jenže i tahle cesta může být pěkně hrbolatá. (24. února)

Hrabě Axel

Dánská bláznivá komedie s klasickou záměnou osob ve stylu humoru komediální skupiny Monthy Python.  (24. února)

Kick-Ass

Teenager nevyniká žádnými zvláštními schopnostmi. Jediné, co ho baví, jsou komiksy. Ty ho taky inspirují natolik, že se rozhodne stát se superhrdinou! (24. února)

Nine

Excelentní taneční čísla a superhvězdná herecká sestava dominují této filmové verzi proslulého brodwayského muzikálu Nine. (24. února)

Psí zásahovka – 1. řada

Jas Leverette z centra Cali K9 cvičí psy různých ras a řeší problémy v jejich výchově. Tenhle trenér z Oaklandu zvládne každého psa i majitele. (24. února)

Sexy 40

Sandy je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. (24. února)

Vévodkyně

Mladá vévodkyně Georgiana Spencer se trápí v nešťastném manželství, a tak si začne skandální poměr s politikem Charlesem Greyem. (24. února)

Střecha smrti – 1. řada

Brutální anime o přežití odehrávající se na střechách věžáků. Originál z dílny Netflixu od režiséra rodinné minisérie Bananya. (25. února)

Asi se zblázním

Adri s Carlou zažije hodně divokou noc. Když se pak s ní chce znova setkat, zjistí, že se kvůli tomu bude muset nechat zavřít do blázince. (26. února)

Dívka ve vlaku

Utrápená rozvedená žena se upne na zdánlivě ideální pár a zpovzdálí ho sleduje. Pak si ale všimne děsivého detailu a zaplete se do složitého případu vraždy. (26. února)

Tak úžasná láska – 1. řada

Holka se zamiluje do kluka odvedle a během dospívání se jejich vztah proměňuje. Láska je prostě úžasná, ale umí taky pěkně bolet. (27. února)

Pokračuj na přehled novinek Netflixu z minulého týdne