Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí

Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 12 obrázků
Herečtí představitelé jednotlivých postav z Aquamana se postupně dávají dohromady. Kdy se začne točit?

Komiksový superhrdina Aquaman v režii Jamese Wana nás před třemi lety mile překvapil, když se mu vedle fajn zábavy zároveň podařilo také napravit pošramocenou reputaci DC filmů. Vládce sedmi moří zabodoval u kritiků i diváků, kteří v kasách kin po celém světě nechali přes miliardu dolarů. Nebylo proto dlouho nad čím váhat a Warneři dali zelenou Aquamanovi 2. Za kameru se vrátí Wan, do kostýmu Aquamana se znovu nasouká Jason Momoa a vedle něj uvidíme další známé tváře. Roli si ve druhém dílu zopakuje také Dolph Lundgren. Ten si zahrál Nerea, krále podvodního království Xebel a otce Aquamanovy lásky Mery. Natáčení podle urostlého rodáka ze Švédska začne letos v létě v londýnských ateliérech a pevně doufá, že se příští rok dočkáme premiéry.

Lundgren zavzpomínal, že byl velmi potěšen, když mu Wan nabídl roli v Aquamanovi, který pro něj znamenal úplně nový zážitek. Opravdové vody si ale moc neužil, jediná voda, kterou totiž viděl, byla v jeho lahvi, když pil. „Nebyla tam žádná voda. Bylo to opravdu velmi suché. Takže visíte celý den v postroji, pět až osm hodin denně a určitým způsobem hýbete nohama, mluvíte a pohybujete se. A pak se vaše vlasy přidají v počítači (pro efekt, že vlají ve vodě). Takže je to velmi zdlouhavé, ale je to jiná zkušenost. A byla zábava pracovat se všemi těmi skvělými herci – byli tu Willem Dafoe, Patrick Wilson a samozřejmě Jason Momoa,“ líčil svůj zážitek Lundgren.

V Aquamanovi 2 se také vrátí Yahya Abdul-Mateen II, který ztvárnil v prvním filmu jednoho ze záporáků. David Kane alias Black Manta má s titulním hrdinou nevyřízené účty, takže druhý díl mu dá příležitost ty účty srovnat. Níže můžete kouknout, jak se herec na roli připravuje.

No a pak je tady taky Amber Heard, která se zprotivila fanouškům Johnnyho Deppa, když jej obvinila z domácího násilí. Soud pro herečku dopadl v její prospěch. Po vynesení verdiktu s Deppem ukončilo studio Warner Bros. spolupráci na Fantastických zvířatech 3, kde jej v roli nahradí Mads Mikkelsen. Deppovi zarputilí zastánci však nezůstali sedět s rukama složenýma v klíně a dali dohromady petici, která požaduje vyhazov Heard z Aquamana 2. Magazín Forbes sice v jednom článku o bydlení jen tak naokraj uvedl, že Warneři Heard nahradili Emilií Clarke, avšak žádný osvědčený hollywoodský zdroj od té doby nic takového nepotvrdil, ani tvrzení Forbesu nijak nekomentoval, takže bychom mu v tuto chvíli nepřikládali velkou váhu.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. V titulní roli se vrací Jason Momoa. Své role si zopakují Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson nebo Dolph Lundgren. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Forbes, Fandom Spotlite

Galerie: 13

Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu Aquaman 2: Další z postav z prvního filmu se vrátí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest