Quantcast

Film Wonder Woman 1984 od 15. dubna na HBO GO

| redakce | tisk

Kormidla se opět ujala režisérka Patty Jenkins a v hlavní roli se vrací Gal Gadot. Film Wonder Woman 1984 z dílny Warner Bros. Pictures navazuje na čtyři roky staré filmové představení Wonder Woman, hrdinky ze superhrdinských komiksů DC.

V dalších rolích se představí Chris Pine jako Steve Trevor, Kristen Wiig jako Cheetah, Pedro Pascal jako Max Lord, Robin Wright jako Antiope a Connie Nielsen jako Hippolyta.

Producenti filmu: Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot a Stephen Jones. Výkonní producenti: Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo a Wesley Coller.

Film Wonder Woman 1984 (foto: HBO/Warner Bros. Pictures)
▲ Film Wonder Woman 1984 (foto: HBO/Warner Bros. Pictures)

Film Wonder Woman 1984 bude uveden na HBO GO v Česku a na Slovensku 15. dubna a také v ostatních evropských teritoriích:

1. dubna v Polsku, Maďarsku a Rumunsku
15. dubna v Čechách a na Slovensku
11. května v Bulharsku a Adrii

Scénář napsala Patty Jenkins společně s Geoffem Johnsem a Davidem Callahamem. Za příběhem stojí duo Jenkins a Johns, postavy pochází z komiksů DC. Filmový štáb vedle režisérky Jenkins tvoří další členové týmu Wonder Woman, včetně hlavního kameramana Matthewa Jensena, vedoucí výpravy nominované na Oscara Aline Bonetto (Amélie z Montmartru) a kostýmní výtvarnice, držitelky Oscara, Lindy Hemming (Páté přes deváté). Střihačem filmu je Richard Pearson, nominovaný na Oscara za film Let číslo 93. Hudbu složil držitel Oscara, skladatel Hans Zimmer (Dunkerk, Lví král).

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články