Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavná topmodelka z devadesátek oslavila 55. narozeniny. Krásným přáním Cindy Crawford (58) potěšila i její dcera, nyní už také slavná modelka Kaia Gerber (22).

K přání na sociální síti Instagram vybrala mladá modelka retro snímek, který je z dob maminčiny největší slávy. „Všechno nejlepší, má krásná maminko. Z lásky k člověku, který mi vždy radí, abych vše dvakrát promyslela, ženě, která je krásnější každým rokem a matkou, kterou mohu jen doufat, že se jednou také stanu. Miluji tě,“ napsala Kaia ve vzkazu u fotky.

Sama Crawford si na svůj profil umístila dva snímky, přičemž vybrala jeden ze svého dětství a druhý s dortem k pětapadesátinám. „Mrknutím oka z jedné na druhou. Děkuji za všechna narozeninová přání. Jsem naplněná vděčností za svou rodinu a přátele a každý rok, každý den je pro mě požehnáním,“ napsala k fotkám modelka.

Pokochejte se v naší fotogalerii pár snímky z dlouhé modelingové kariéry Cindy Crawford. Jednu dobu nebyla módní přehlídka, kterou by sexy modelka se znamínkem krásy nad rtem nešla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám