Dagmar Pecková: Nahému milenci házela kufry z okna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dagmar Pecková: Nahému milenci házela kufry z okna!

Dagmar Pecková se s muži nemaže.
Dagmar Pecková se s muži nemaže. (Blesk)

Odjakživa se s ničím a nikým nepárala! Než se Dagmar Pecková (59) provdala za německého hudebníka Klause Schiessera (55), zkrachovalo jí několik vztahů. 

Bývalá operní diva teď na sebe prozradila, jak dříve dokázala vyhazovat z bytu své milence. Řeč na to přišla během jejího hostování v televizní show 7 pádů Honzy Dědka. „Moji milenci byli idioti, ale bohužel nebyli milionáři,“ začala své vyprávění pěvkyně. 

Hodná fúrie

„Jsem hrozně důvěřivý a hodný člověk, ale ve výsledku jsem já ta fúrie. Hodně vydržím, ale o to větší je to pak výbuch. Zažila jsem vztah, kdy miláček skončil ve spodkách na ulici a já po něm oknem házela kufry a svršky,“ šokovala Pecková. Podobnou scénu zažila také na jevišti zlaté kapličky během zkoušek Carmen s režisérem Jozefem Bednárikem (†65). „Říkal mi, že strašně přehrávám. A já mu říkala, že ví houby, co se může stát,“ vzpomínala operní zpěvačka.

Dagmar Pecková zpívá na demonstraci za nezávislost justice českou hymnu

Video se připravuje ...

Konec s operou

Profesionální kariéru sice před časem ukončila, ale občas si ještě zazpívá. „Ale ne velké opery, ne v operních domech. Už by mě čekaly jenom role babiček a tetiček, a to já prostě nemůžu,“ popsala své pocity. „Řekla jsem si, že všechno krásné bylo, dosáhla jsem nemalých met, ale chci se věnovat něčemu jinému. A tak jsem ukončila kariéru a začala se věnovat činohře,“ dodala Pecková. Jak zvládá lockdown? A jak funguje její poslední manželství na dálku? To vše prozradí v 7 pádech Honzy Dědka dnes ve 21:35 na Primě! 

Dagmar Pecková zpívá s demonstranty hymnu na Václavském náměstí

Video se připravuje ...

Má dceru a syna

Pecková je maminkou dvou dětí. S manželem má dceru Dorotheu, které bude letos 20 let. S bývalým partnerem, violoncellistou Alešem Kaspříkem (59) má syna Theodora (26).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.