Loni měla kopřivnická Tatra půlmiliardový zisk, pro letošek jsme ale opatrnější. Poslechněte si rozhovor se spolumajitelem Tatra Trucks René Materou. Budou menší obchody žalovat Česko poté, co mají v rukou rozhodnutí Ústavního soudu? Raději bychom zase prodávali, říká šéf Retailové asociace Václav Hrbek, jenž zároveň vlastní oděvní značku Alpine Pro. Navíc komentář investigativní reportérky Adély Jelínkové k firmám, které chtěly dodávat testy do škol a nakonec deset důvodů, proč nás čekají lepší časy. Dohromady je dal mladý internetový miliardář Jan Barta. 

Poslechněte si celý náš podcast Ranní brífink. Držíme v něm krátký formát do deseti minut, akorát na cestu do práce nebo k rychlé kávě, když jste na home officu. A budeme rádi, když si nás každé ráno najdete na webových stránkách HN nebo ve svých oblíbených podcastových aplikacích.

Nejnovější díl Ranního brífinku a také epizody dalšího podcastu Poprvé si můžete poslechnout na našem webu v sekci Podcasty a také v mobilních aplikacích Spotify nebo Apple Podcasts.