Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Miliardový přepych Ivanky Trump: Takhle si bydlí dcera bývalého prezidenta USA

Ivanka Trump se přestěhovala s rodinou na nějakou dobu do luxusní podnájmu v Miami.
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 4 fotografie
galerie luxusu
Dcera bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa (74) Ivanka Trump (39) si se svým manželem, bývalým poradcem prezidenta USA Jaredem Kushnerem, nedávno pořídila parcelu za 30 milionů dolarů. Jejich hnízdečko lásky se ale zatím stále plánuje, a tak prozatím zůstávají v luxusním podnájmu v Miami. Z tohoto přepychu se vám protočí oči.

Dcera bývalého prezidenta USA a někdejší poradkyně Ivanka Trump si žije se svým manželem Jaredem jako v pohádce. Nedávno si od zpěváka Julia Iglesiase odkoupili parcelu o rozloze 1,4 akru na ostrově Indian Creek, což je přepychová "vesnice" na Floridě ve Spojených státech za 30 milionů dolarů. Jejich sídlo se ale stále buduje, a tak si na rok pronajali jednu z nejluxusnějších nemovitostí v Miami, která má tvar pyramidy a nazývá se Arte Surfside.

Život v přepychu

V budově se nachází 16 bytových jednotek, z toho se jedna z nich prodala nedávno za neuvěřitelných 33 milionů dolarů, což je v přepočtu necelých tři čtvrtě miliardy korun. Každá bytová jednotka, která je zabezpečená na dotyk prstů, oplývá neuvěřitelným luxusem. Obyvatelé mají nonstop přístup k vyhřívanému krytému plaveckému bazénu, tenisovému kurtu, lázním a fitness centru a dětskému hřišti. Rezidence je nepřetržitě střežená a zabezpečená nejnovějšími technologiemi.

Měsíční pronájem takové jednotky činí kolem deseti tisíc dolarů.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy