23. 2. 2021

Novinka pod lupou: Kenan (NBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kenan
Žánr komedie
Stanice NBC
Premiéra 16. 2. 2021
Vysílání úterý, 20:30
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Jackie Clarke, David Caspe
Hrají Kenan Thompson, Don Johnson, Chris Redd, Kimrie Lewis, Dani Lane, Dannah Lane

O čem to je?

Kenan touží po tom, aby byl super táta svým dvěma rozkošným dcerkám. Mnohdy je to ale hodně těžké, zvlášť když se musí neustále vypořádávat se svou náročnou prací a přehnaně starostlivým tchánem, který mu „pomáhá“ těmi nejhoršími možnými způsoby.

Trailer

A jaký je náš ortel?

V únoru se našla jen hrstka novinek, která by ve mně dokázala vyvolat nadšení. U většiny ani netuším, co mám do toho názoru vlastně napsat. A to je případ Kenana.

Na to, že seriál byl objednaný už asi před dvěma lety, tak teda nic moc. Podobně laděný Marlon mě bavil svou absurditou, ale tady nevidím nic vtipného. Největším pozitivem seriálu je proto to, že reprezentuje diváky tmavé barvy pleti – hlavně malé děti tak vidí v televizi hlavní hrdiny, kteří vypadají stejně jako oni.

Všichni víme, že reprezentace je důležitá a v posledních letech je na ni kladen obzvláště velký důraz. Je to ale jediná podmínka k tomu, aby se do vysílání dostávaly seriály, které se jako komedie snad ani nedají označovat? Na druhou stranu je naprostá pravda, že stejně můžeme brečet i u rádoby komedií, které mají v hlavní roli bílé hrdiny. I nevtipné bělochy vídáme v televizi na každém rohu, takže tady si není, co vyčítat.

Pilot si nedokázal udržet mou pozornost. Jde o další z řady rodinných sitcomů, které se snaží nabídnout co největší kontrast v postavách, o kterých tvůrci doufají, že společně nějak budou ladit. Bohužel, nestalo se. Ve výsledku si při sledování seriál nedokázal udržet mou pozornost, nezasmála jsem se a rozhodně nemám nutkání pustit se co nejrychleji do maratonu.

  • neurazí
  • krátká stopáž
  • nic extra vtipného
  • žádná inovace
  • rychle zapomenete
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu