Monika (34): Vaření večeře se strhlo v divočinu. Pod zástěrou jsem totiž měla něco, z čeho by byl u vytržení i váš muž

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
zena brunetka
Zdroj: Shutterstock

Oslava letošního Valentýna u nás proběhla opravdu hodně netradičně. Podařilo se nám dát děti na celý víkend k mým rodičům a volného bytu jsme museli s manželem patřičně využít.

Článek byl zpracován na základě příběhu čtenářky. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.

V neděli večer jsem manželovi chystala romantickou večeři. Poručil si oblíbené lasagne, po kterých se vždycky olizuje až za ušima. Já pro něj ale měla schované překvapení, o kterém nevěděl a které by dokázalo rozparádit každého chlapa!

Moc času na sebe nemáme

Od narození dětí nemáme s manželem na sebe tolik času jako dřív. Náš sexuální život se smrsknul na pár rychlovek během poledního spánku nebo krátké akce po večerech.

Proto jsem byla nadšená, když jsem si u svých rodičů domluvila hlídání těch našich miláčků rovnou na celý víkend.

V sobotu manžel pracoval, takže jsem čas využila k odpočinku a asi jako každá ženská také k úklidu – bez dětí se totiž uklízí mnohem jednodušeji. V neděli, kdy byl Valentýn, jsme se ale rozhodli, že se budeme věnovat sami sobě.

Chtěla jsem ho překvapit

Už delší dobu jsem měla schovanou věcičku, kterou jsem chtěla manželovi ukázat, ale bohužel se pro to nenašla příležitost.

Prázdný byt a svátek zamilovaných se ale jevil jako ideální šance, jak mého muže překvapit. Svůj plán pořádně ho rozparádit jsem šikovně zamaskovala do přípravy večeře.

Manžel miluje lasagne, proto jsem mu je chystala k večeři. Na sebe jsem si vzala jen delší tričko a zástěru. Pod ní jsem schovala právě své sladké překvapení.

Něco pro tebe mám!

Určitě si pamatujete takové ty sladké náhrdelníky z bonbonů, které jsme jako děti milovaly. A věděli jste, že se z nich vyrábějí také kalhotky nebo podprsenka?

Já to objevila náhodou na internetu, a jelikož jsem pro každou blbinu, objednala jsem si jak kalhotky, tak i podprsenku.

Vzala jsem si to na sebe těsně předtím, než jsem šla vařit večeři. Manžel o tom netušil až do okamžiku, kdy jsem mu naznačila, že pro něj něco mám.

Nedokázal mi odolat. Byla to divočina!

Poradila jsem mu, aby hledal pod zástěrou. Mezitím jsem stále připravovala večeři. Manžel mi rukou zajel pod tričko a podivil se, co tam schovávám.

Donutil mě se svléknout. V očích měl plamínky, když jsem se mu ukázala jen v tom sladkém prádle. Pohodlné to nebylo, ale účel to splnilo!

Manžel mi nedokázal odolat. Nebo neodolal tomu sladkému pokušení? Každopádně si dal hodně záležet, aby ze mě bonbonkové prádlo dostal – samozřejmě ústy.

Přípravu večeře jsem musela přerušit, i mně se manželova pozornost zalíbila. Přesunuli jsme se do ložnice a trochu překopali náš harmonogram. Milování mělo přijít až po večeři, ale můj muž byl tak vzrušený, že si mě vzal hned. Už teď přemýšlím, čím ho překvapím příští rok!

Autor: Nikol Kolomazníková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články