Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Je Andrea Pomeje v tom? Záhadné mlčení influencerky vyvolalo otázky

Andrea Pomeje
Zdroj: Martin Šebesta
+ Další fotografie
TAJEMSTVÍ
Je, nebo není těhotná? Andrea Pomeje (32) se záhadně odmlčela na Instagramu, a tak velmi brzy přišly otázky, jestli si náhodou její partner Petr Plaček (39) nevzpomněl na svou profesi pokrývače. Není nakonec pes zakopaný úplně jinde?

Andrea Pomeje zmizela ze sítí

„Donedávna jsem byla na Instagramu velmi aktivní, každý den jsem tam komunikovala s lidmi, dávala tam různé své poznatky, točila videa a podobně. Ale teď jsem se musela odmlčet,“ začala Andrea Pomeje vysvětlovat redaktorovi eXtra.cz.

Hned se zákonitě objevilo podezření, jestli se neschovává kvůli tomu, že by jí narostlo bříško.

Vím, že někteří lidé to řešili. Opravdu ale nejsem těhotná. Přitom tohle období by bylo asi logicky nejideálnější, když stejně nemůžu hrát. Ale přivést dítě do této doby se mi úplně zrovna moc nechce. Navíc si takové věci neumím moc dobře naplánovat,“ říká dýdžejka.

Šikana

Od sociální sítě se prý distancovala úplně z jiného důvodu.

„Netočím se a neukazuju se proto, že mi začíná být úplně zle z toho, jací na sebe lidé jsou. Na mě samotnou neútočí, ale jinak je to úplně všude. Můj poznatek je takový, že kdyby se objevil člověk, který by opravdu vynalezl lék na rakovinu, a já bych sdílela článek o něm, prvních sto komentářů budou nenávistné hejty. Že je to d*bil, který si to vymýšlí, nebo proč si to dovolil nevynalézt už mnohem dřív. Lidé jsou strašně podráždění a nejvíc se to projevuje právě na sociálních sítích. Myslí si, že si mohou dovolit úplně všechno,“ zlobí se vdova po Jiřím Pomejem.

„Kyberšikana se strašně málo řeší. A zvlášť teď, když je pandemie a hodně lidí je zavřených doma, to jde už do extrému. Na nějakou dobu si proto dávám oddych. Z negace lidí mezi sebou jsem už unavená,“ dává najevo své znechucení Andrea Pomeje.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy