Nela (27): Jednou v noci ke mně zavítal nezvaný host. Při té vzpomínce se klepu ještě teď. Povím vám, co se stalo

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
zena mlada
Zdroj: Shutterstock

Chystala jsem se tehdy už ulehnout do postele. Byla jsem unavená po celém náročném dni, kdy jsem svému bývalému pořád dokola vysvětlovala, že je konec našeho vztahu. Jenže to, co se pak stalo, mě přivedlo jen k tomu s ním veškerou další komunikaci jednou provždy utnout.

Článek byl zpracován na základě příběhu čtenářky. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.

Rozlučka se svobodou

Michala jsem potkala na jedné diskotéce, kde jsme tehdy s kamarádkami slavily rozlučku se svobodou jedné z nich. Byla to typická dámská jízda a podle toho to taky vypadalo.

Měly jsme pro kamarádku dokonce objednaného striptéra. Když ale přišlo na řadu jeho vystoupení, všimla jsme si jednoho muže, který mě pozoroval. Takový svůdný pohled jsem do té doby ještě neviděla.

Potkali jsme se na baru a chvíli si povídali. Byl mi sympatický i svými názory. Vyměnili jsme si čísla, a protože se neozval, po dvou dnech jsem mu zavolala a domluvili jsme si schůzku.

Na začátku se jevil jako ideální chlap

Několikrát jsme se potkali a začali spolu chodit. Byl úplně jiný než moji předchozí partneři. Pozorný, nosil mi květiny a zahrnoval mě svojí láskou a péčí. To by si přála každá žena.

Pokaždé mě něčím překvapil, třeba když mi zavázal oči a odvezl mě na místo, kde byl nádherný západ slunce za městem.

Začali jsme dokonce i plánovat společnou budoucnost a na mnoha názorech jsme se shodli. Bylo to jako splněný sen. Myslela jsem, že s ním chci založit rodinu. Ještěže to tak daleko nedošlo.

Začal si mě přivlastňovat

Po nějaké době od našeho seznámení, když už jsem u něj bydlela, se ale začalo projevovat jeho pravé já. Nejdřív šlo všechno nenápadně. Začal se mě vyptávat, kam chodím a co vlastně pořád dělám. Začalo mu vadit i to, že si zajdu párkrát týdně s kamarádkou do oblíbené kavárny.

Začal mi všechno vyčítat a obviňoval mě i z věcí, které se staly jen v jeho hlavě. Nemohla jsem to vydržet. Rozumná komunikace zcela chyběla. Musela jsem se odstěhovat zpátky ke svým rodičům.

Už ho nikdy nechci vidět

Pořád mi vypisoval, že mě chce zpátky a jak se změní. Že je mu to všechno líto. Několikrát jsem mu dala šanci, ale vždycky se vrátilo všechno do starých kolejí.

Vyvrcholilo to tím, když se jednou v noci zjevil před domem mých rodičů úplně namol. Začal volat moje jméno, a když jsem vylezla z okna a řekla mu, ať jde pryč, začal pod oknem hulákat, jak se ke mně chce vrátit.

Jenže to probudilo mého otce, který se s nikým nikdy moc nepáře. Vyběhl ven a všechno mu vysvětlil jako chlap chlapovi. Bývalý přítel zmizel a tu noc už byl klid. Myslím, že se už ani neukáže, a to je dobře.

Děkuji svému taťkovi, který mi svým přístupem potvrdil, že je to ten nejdůležitější muž v mém životě.

Autor: René Podhrázský


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články