Zemana použili v reklamě. Mladý muž prodává za 11 milionů a moc úcty neměl

24.02.2021 9:35

Může prezident Zeman prodat penzion? Právě na osobu prezidenta vsadil realitní makléř Jiří Hanousek při prodeji nemovitosti v Novém Veselí, kde prezident dříve bydlel. A pro účely reklamy si udělal svého Zemana, i s holí, bodyguardem, červenými trenýrkami a „kundou sem, kundou tam“. Ale penzion za 11 milionů díky tomu zatím neprodal.

Zemana použili v reklamě. Mladý muž prodává za 11 milionů a moc úcty neměl
Foto: Repro Facebook
Popisek: Falešný prezident při návštěvě v Novém Veselí

Anketa

Kdo je pro vás nejdůvěryhodnější?

57%
2%
hlasovalo: 25406 lidí
O tom, jak na pohostinský sektor dopadla koronavirová krize, není třeba se nijak zvlášť rozepisovat. Opatření donutilo nejednoho podnikatele ukončit činnost a zkusit svou nemovitost prodat. To zřejmě potkalo i penzion Na Louce v Novém Veselí. Jako „realitu pro náročné“ a „skvělou investici“ ho nabízí realitní makléř Jiří Hanousek již nějakou dobu. Klienty láká na něco speciálního. Na Miloše Zemana.

„Rád sem jezdil i náš pan prezident,“ tvrdí Hanousek v popisu videa.  A ve svém videu má svého Zemana, ztvárněného ve stylu devadesátkových Gumáků. „Mno, moc nekoukej a skoč mi raději pro popelníček,“ vyrazí gumový Zeman Hanouskovi tác s panáky v jasné parodii příhody s Bohuslavem Sobotkou. „To byly časy, když nám tady Miloš vyprávěl vtipy,“ vzpomínal Hanousek a hned nechal falešného prezidenta jeden říct. „Strašně rád na Miloše vzpomínám,“ doplnil makléř.

Miloš Zeman se v červených trenýrkách objeví i při prohlídce penzionu.

A Hanousek na něj vzpomněl i v souvislosti s nedalekým rybníkem. Po kterém se falešný Zeman prohání na člunu za zpěvu: „Kunda sem, kunda tam.“

A na závěr ho gumový Zeman pozve na panáka se slovy, že volno sice zítra nemá, ale jenom se vyndávají korunovační klenoty.

Ovšem ani vzpomínky na prezidenta zřejmě ve snaze o prodej nemovitosti nepomohly. Video se Zemanem pochází ze září. Dnes, na konci února, má Hanousek tuto nemovitost stále k mání. Cena je necelých 11 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…