A je to tady! Svatba Matuše s Lucinkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

A je to tady! Svatba Matuše s Lucinkou

Bohuš Matuš a jeho partnerka Lucie
Bohuš Matuš a jeho partnerka Lucie (instagram, archiv)

Díky mladičké Lucince (17) se zpěvák stal ve svých sedmačtyřiceti letech konečně otcem. Nejen z toho důvodu se tedy rozhodl pojmout svoji o třicet let mladší přítelkyni za manželku. Čeká se jen na její plnoletost. Ale ta se už blíží. Jaký je předpokládaný scénář jejich svatby?

Pokud to situace dovolí, měli by si své ANO říci přesně v den dospělosti Lucinky. „Svatbu bychom chtěli dvanáctého května, na osmnácté narozeniny Lucinky. Pevně doufám, že restrikce pominou a budeme se moci vzít. Snad to půjde. Chci, aby měla Lucinka zážitek na celý život,“ řekl eXtra.cz Bohuš Matuš.

Ten už vymyslel i místo, kde by mělo ke sňatku dojít. „Budeme se brát v Krtkově světě v Horních Měcholupech. Je to rozhlehlý a nádherný park, romantické místo, majitel nám nabídl, že se nám tam o veselku postará. Oběma se nám tam moc líbí, tak jsme nadšeně souhlasili,“ rozplýval se už teď zpěvák.

Bohuš Matuš je za vodou! Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x »potěšil«!

Video se připravuje ...

Extra překvapení

O malý obřad podle Matušových slov nepůjde, plánuje se asi stovka hostů. Na ní by neměla chybět početná rodina Lucinky, lidi ze zpěvákovy branže a očekává se i VIP host. „ Za svědka mi snad půjde František Janeček, už jsem ho o to požádal,“ odtajnil zpěvák své velké plány. Snad jim to pandemická situace dovolí!

Bohuš Matuš o Gottovi: Karel si mě vytipoval za svého následovníka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.