Moderátorka populárního pořadu Sama doma Lucie Křížková, vítězka soutěže Miss České republiky v roce 2003 (tehdy však ještě pod svým dívčím příjmením Váchová), si pořádně natloukla. Nehoda se jí stala poněkud kuriózně – když na koloběžce, kterou dostala k Vánocům, jela do školy pro svého syna Davida (9), co chodí už do druhé třídy… a přecenila své schopnosti.

„Míjím nějaké teenagery na freestyle koloběžkách, kteří zkoumaj, na čem to jedu. No a přímo u nich najedu do bahna a neustojím to. Hihňali se jak pominutí,“ popisovala na sociální síti trapný okamžik. To, že se před takovým publikem, jak se lidově říká, „vyválela“, se naštěstí obešlo bez nějakého vážnějšího zranění. Tedy… skoro. „Hnula jsem si s krkem, a moje sebevědomí cool matky je pochroumané, to je jasný,“ posteskla si.

VIDEO: Lucie Křížková trpí, přivodila si poranění krční páteře.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Křížková trpí, přivodila si poranění krční páteře. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Sympatická tmavovláska s tělem bohyně se kvůli této maličké ostudě „zas cítila trochu staře“. Podobně neodhadla své síly loni v létě, kdy měla kvůli přelévání dešťové vody z jednoho sudu do druhého více než tři neděle zablokovaný krk. „Nikdo nemládne,“ komentovala to tenkrát lakonicky. „Nemůžu už brát automaticky to, že člověk má to tělo pružný, že všechno zvládne.“

VIDEO: Radikální změna v životě Lucie Křížkové! Proč moderátorka už nikdy nevkročí do pekárny.

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna v životě Lucie Křížkové! Proč moderátorka už nikdy nevkročí do pekárny. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
58 fotografií