DJ Thomas Coastline podlehl rakovině, bylo mu pouhých 35 let

Vydáno 24.02.2021 | autor: Andrea Štipčáková

Úspěšný český DJ Thomas Coastline, vlastním jménem Tomáš Malina, podlehl ve svých 35 letech rakovině. Vystupoval na největších tuzemských akcích, v březnu měl naplánované turné s Paulem Van Dykem.

DJ Thomas Coastline podlehl rakovině, bylo mu pouhých 35 let DJ Thomas Coastline podlehl rakovině, bylo mu pouhých 35 let

Thomas Coastline podlehl rakovině tlustého střeva, s níž bojoval několik let. O jeho smrti na sociálních sítích informoval promotér Petr Grubner z Trance.cz. Vlastním jménem Tomáš Malina se narodil 19. října 1985 v Kladně, úspěchy na DJ scéně začal slavit už ve svých šestnácti letech.

Smrt si říká rock'n'roll: Příběhy zesnulých hvězd

V tuzemsku se proslavil především remixem hitu Samotná projektu Infinity, vystoupil na největší indoor akci svého typu Transmission a na březen měl naplánované turné s Paulem Van Dykem.

„Jsme upřímně zarmouceni smutnou zprávou, že odešel náš dlouholetý přítel, instruktor, vynikající DJ a hudební producent Tomáš Malina. Zapsal se nesmazatelným písmem do historie české elektronické hudby pod svým uměleckým jménem Thomas Coastline, a to nejen svoji hudební tvorbou, ale i svoji neúnavnou vzdělávací a osvětovou činností,“ sdíleli na svém Facebooku Musartedo.

Zpráva zasáhla také Malinovy kolegy dýdžeje. „Pořád jsem doufal, že to zvládneš, Tomáši. Tohle není fér. Děkuju za vše! Budeš tady moc chybět,“ rozloučil se s dýdžejem Michael Burian.

Kondolence dostává rodina Malinova rodina také ze zahraničí. „Odpočívej v pokoji, kamaráde. Byl jsi ten nejmilejší, nejpozitivnější, nejzábavnější a nejštědřejší člověk, kterého jsem kdy potkal. Je mi ctí, že jsem tě poznal. Byl jsi malý výškou, měl jsi ale velké srdce a osobnost. Vždy jsi ostatním pomáhal, zajímal ses o ně,“ napsal Martijn van den Berg.

red
Témata: Tomáš Malina, Thomas Coastline, Michael Burian, Martijn van den Berg

zavřít