Ludmila (62): V důchodu se mi úplně změnily chutě. To, co teď chci po manželovi, vás rozpálí

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
zena usmiva se
Zdroj: Shutterstock

I když už je v důchodu, o libido rozhodně nepřišla. Spíše naopak! Čtenářka Ludmila se otevřeně přiznala, že se jí úplně změnily sexuální chutě.

Článek byl zpracován na základě příběhu čtenářky. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.

Zaskočilo to nejen ji samotnou, ale především manžela Miloše. Něco takového totiž u své ženy neznal. Za ty roky, co jsou manželé, k tomu vždycky měla odpor. Ale teď se toho nemůže nabažit!

Nikdy mě to moc nebralo

„O intimní život jsem neztratila zájem ani v pokročilém věku,“ píše hned na úvod paní Ludmila, která nemá problém mluvit i o těchto citlivých tématech.

Napsala nám, že s manželem udržovali jejich sexuální aktivitu pravidelně. Ačkoli jsou spolu už roky, stále je to nepřestalo bavit.

„Jsou ale věci, na které jsem nikdy moc nebyla,“ pokračuje. „Například pokud jde o uspokojování ústy, tomu jsem se vždycky obloukem vyhýbala.“

Našla jsem v tom zálibu

Ludmila i její manžel už jsou oba dva v důchodu. Ani tak ale nezapomněli na příjemné chvíle, kterým se oddávají i v důchodovém věku.

„Nikdy bych to do sebe neřekla, ale úplně se mi změnily chutě,“ svěřuje se Ludmila. „Jak jsem tomu dříve nemohla přijít na chuť, nyní mě to začalo bavit.“

Ludmila napsala, že nově objevená touha manžela uspokojit pomocí úst překvapila nejen ji, ale především manžela Miloše.

Užívá si to

„Manžel je v sedmém nebi,“ píše Ludmila a dodává, že si její nečekanou proměnu stále nemůže vynachválit.

Ludmila se mu nediví. Manželé jsou čtyřicet let, během kterých mu tohle sexuální potěšení příliš často nedopřávala. Tedy spíše vůbec.

„Chci to po něm častěji než on po mně,“ netají se naše čtenářka. „Užívá si to a já vlastně taky. Docela mě to baví, i když bych to do sebe nikdy předtím neřekla,“ pokračuje.

Snažím se to vždycky udělat jinak

Paní Ludmila je v tomto směru hodně otevřená žena, která se za své sexuální touhy a potřeby ani v nejmenším nestydí.

„Snažím se manžela vždycky něčím překvapit,“ svěřuje se. „I vás by dostalo, co po něm chci. Třeba používám různé přísady, minule to byl pálivý bonbon.“

Ludmila napsala, že i manžel se jí její pozornost snaží oplatit. Podle jejího názoru až nyní prožívají sexuální život na maximum a pěkně se vším všudy. A oba dva si tu změnu nemohou vynachválit.

Autor: Natálie Kabourková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články