Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 7°C Skoro zataženo

Jak si užít cestu letadlem i v době pandemie

Jak si užít cestu letadlem i v době pandemie
Korejská společnost Oneroommaking nabízí repliky letadlových okének | zdroj: Profimedia

Cestujete rádi a chybí vám pohled z okénka letadla? Jedna korejská společnost nabízí řešení.

Se zajímavým nápadem, jak v době koronavirového lockdownu alespoň částečně ukojit potřeby letuchtivých cestujících, přišla korejská firma Oneroommaking. Nabízí ve třech velikostech, s různými motivy a za přijatelný peníz svítící repliky letadlových okének, která si můžete postavit nebo zavěsit kamkoliv. Iluzi, že se vznášíte 10 tisíc metrů nad zemí a letíte někam hodně daleko za exotikou, si tak můžete navodit třeba v ložnici, obýváku nebo na záchodě.

Na výběr jsou motivy východu či západu slunce, pro lepší dojem lze z okénka kromě mraků koukat i na křídlo letadla. A komu se vedle létání stýská i po ohavné palubní stravě a špinavé teplé vodě, kterou tam servírují pod názvem „káva“, ten si může k falešnému okénku nachystat i gáblík. Fajnšmekři si to ještě všechno mohou pěkně naservírovat na miniaturní plastový tácek. A pak se u toho mohou i vyfotit a šoupnout snímek na sociální sítě. Ať si přátelé třeba puknou závistí!

Až jednou za sto let (podle některých nenapravitelných optimistů možná i dříve) pandemie skončí a bude se opět moci cestovat, doporučuje se LED okénka rozhodně nevyhazovat. Mohou dobře posloužit i těm, kdo ještě nikdy neletěli, nikdy nepoletí nebo se prostě létat bojí. Takto si mohou bez rizika navodit iluzi, že sedí přímo u okénka a sviští si to bůhvíkam. A ještě si k tomu mohou přičíst bonus, že se nemusí mačkat v úzkých sedadlech vedle otravných spolucestujících.

Zdroje:
Vlastní