Ken, který je dnes Barbie, se chystá přijít o panenství

Jessica Alves (37) z Brazílie se narodila jako muž a poté se pomocí desítek plastických operací transformovala na živého Kena. Před dvěma lety oznámila, že se vždy opravdu cítila jako žena a prošla dosud největší proměnou. Z brazilského mládíka se proměnila v blondýnku s tvary připomínajícími Kim Kardashian. Nyní dokončila změnu pohlaví v Bangkoku a odhalila, že je stále panna!

Je opravdu těžké držet krok se změnami Jessicy Alves (37) z Brazílie. Mezinárodní slávu získala, když byla ještě mužem. V té době si říkala Rodrigo a byla označována jako jako jedna z nejslavnějších obětí plastické chirurgie. Rodrigo měl plastik desítky, až nakonec vypadal jako figurína. Po celou dobu však cítil, že něco není v pořádku. „Ve skutečnosti jsem hledal sám sebe a jako muž jsem se vždy cítil špatně, protože můj mozek byl vždy ženský,“ – odhaluje dnes Jessica, bývalý Rodrigo, v rozhovoru pro Daily Mail. Jessica poskytla tento rozhovor z nemocnice v Bangkoku.

Šla tam dokončit svou transformaci na ženu, která probíhá od roku 2019. Dříve jí lékaři udělali velká prsa a zvětšili hýždě, nyní má Jessica také ženské genitálie. „Nemůžu se přestat dívat na svou novou vagínu, společně s lékařem jsem si ji vybral z katalogu, je to přesně jako to má 18-letá dívka,“ říká modelka. Ale nejvíce šokující přiznání je o panenství. Jak Jessica dodává, je opravdu panna a nemůže se dočkat, až to změní. Čeká však na pravou a jedinou lásku. „Chci, aby byl tento den kouzelný a zvláštní, takže i když na něj budu muset dlouho čekat, počkám si,“ říká 37-letá žena s nadějí.