Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Další jména nové řady Tváře odtajněna: Víme, kdo se do soutěže vrací

Tvoje tvář má známý hlas 2021: Víme, kdo se do soutěže vrací
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 2 fotografie
Tvoje tvář má známý hlas
Oblíbená show Tvoje tvář má známý hlas se už 21. března vrací na obrazovky televize Nova. Diváci se tak opět můžou těšit na naprosto skvěle propracované proměny a dokonale ztvárněná čísla, samozřejmě nebude chybět ani pořádná zábava. V rámci osmé řady navíc dojde k několika změnám.

Pořadem budou provázet hned dva moderátoři, a to Ondřej Sokol (49) a Aleš Háma (47), který byl v minulé řadě porotcem. Tou největší změnou bude ovšem to, že v osmé řadě uvidíme ty nejlepší a nejoblíbenější účinkující napříč všemi minulými řadami, budou to zkrátka opravdoví šampioni. Rozhodně se tak máme na co těšit.

Po boku Petra Rychlého (55) a Jitky Boho (29) diváci uvidí v osmé řadě show i Ivu Pazderkovou (40) a Davida Gránského (28). Iva Pazderková nad nabídkou účinkování v Tváři nějakou dobu přemýšlela, ale nakonec bylo rozhodnutí jasné: „Řekla jsem si, že je to jedna z nejkrásnějších věcí, jaké jsem dělala. Když jsme tenkrát před pěti lety dělali první sérii, tak myslím, že jsme se toho strašně moc naučili, a to mi přijde prostě geniální. Takže nakonec jsem se rozhodla, že do toho půjdu, že moc chci.“

Pazderková: Chceme lidem zpříjemnit dobu

„Myslím, že když je deset soutěžících, tak bude o to větší zábava, řekla bych, že tato osmá řada bude výjimečná v tom, že bude s větším nadhledem a že se opravdu budeme snažit lidem zpříjemnit tu dobu, ve které se teď nacházíme, co nejvíce,“ dodala Pazderková.

Herce Davida Gránského rovněž nabídka velmi potěšila: „Jsem moc rád, že jsem do toho šel, zvlášť v této době. Jsem rád, že to přišlo, že můžu být v tomto skvělém kolektivu a že něco tvoříme a můžeme zpívat pro lidi, to mi chybělo.“

Show Tvoje tvář má známý hlas startuje na obrazovkách televize Nova už 21. března.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy