Redakce | 22.02.2021 16:47

Nová dobá přináší různé překvapivé zvraty. O neuvěřitelná přiznání není nouze. Někdy dokonce o pověstné coming outy. Jeden takový si nyní připravili fanoušci Sparty. Nefandí totiž pouze Spartě!

K našemu redakčnímu přiznání nás přiměla sparťanská fotbalistka Irena Martínková. Před pár měsíci opět zvítězila v hlasování fanoušků o Nejsympatičtější fotbalistku Sparty. Kromě pomyslného trůnu získala i sadu fanouškovských suvenýrů z fans eshopu spartani.cz. Nicméně k jejich předání již nedošlo. Irča se již tehdy rozhodla suvenýry věnovat někomu, kdo je potřebuje daleko více než ona. Přála si, aby je dostal nějaký malý sparťan. Její přání jsme nyní i vyslyšeli. Kontaktovali jsme zástupce skvělého a velmi užitečného projektu Fandi mámám, který (společně s celou řadou lidí) dlouhodobě podporuje samoživitelky v jejich složitých životních situacích. Jeho zakladatelky nám pomohly najít mladého sparťana, jehož maminka by mu nejspíše nemohla ACS věci sama pořídit. K předání sparťanských suvenýrů došlo tento týden. Není důležité kdo je dostal, jak se jmenuje, kde žije a kolik mu je. Podstatné je, že jsou už u něj a má z nich obrovskou radost. Spartu totiž miluje. Přál by si za ni hrát, či alespoň někdy zahrát. Rozhodnutí Irči nás natolik inspirovalo, že jsme se v redakci rozhodli balíček suvenýrů ještě o nějaké rozšířit. Irčo, díky!

Ano, fandíme Spartě, mámám i podobným rozhodnutím! :-)

Omlouváme se za tak trochu clickbait titulek a článek :-) Podobné titulky téměř nepoužíváme, ale tady nám jeho použití přišlo ku prospěchu věci. Pokud jste totiž dočetli tento příběh až sem, jste právě těmi, které hledáme. Přáli bychom si inspiraci v podobě podobných rozhodnutí třeba poslat dál. Každý den se totiž rozhodujeme mnohokrát. A můžeme učinit právě ta rozhodnutí, která dělají svět a životy našich blízkých i vzdálenějších zas o trochu lepší. Je to jen na nás samotných. O tom kdo a kým jsme, totiž vypovídají naše činy. A někdy stačí udělat i třeba jen zdánlivé maličkosti, která však pro někoho mohou znamenat opravdu hodně. Ať už je to cokoliv. Někdy stačí úsměv, jindy vytřídit nepotřebné oblečení ve skříni a darovat tyto věci, jeden telefonát, nebo třeba zvolit k planetě šetrnější chůzi místo cesty autem….. Možností pomoci zlepšit život kolem nás je každý den celá řada. Je to jen na nás.

Redakce


Stránky projektu Fandi mámám
www.fandimamam.cz/










Rozhovor s Irčou Martínkovou!





Co se aktuálně mezi fans děje a co číst dále?

Povídali jsme si s trenérkami kanoistického klubu Sparta!

Rozhovor s Lenkou Gallo, bývalou tiskovou mluvčí Sparty

Poprvé jsme nahlédli za oponu SF a poodkryli jeho zákulisí

Redakce | 22.02.2021 16:47 Vstoupit do diskuze
0