Armáda mrtvých: Netflix vypustil první upoutávku na akční pecku od Zacka Snydera

V roce 2019 Netflix překvapil, když ve své vlastní produkci nabídl film 6 underground: Tajné operace, který natočil známý režisér Michael Bay s Ryan Reynoldsem v hlavní roli.

Od té doby takových filmů bylo více, ale v drtivé většinou je "recept, jak uvařit film" z kategorie: jedno známé jméno + neznámý režisér + dobrý kameraman = film Netflixu (namátkou: Za čárouPůlnoční nebeŽivot před sebouEnola Holmesová a další). 

army_of_the_dead.jpg

Nyní Netflix nachystal další akční film pod názvem Armáda mrtvých (Army of the Dead). Režíruje ho Zack Snyder (a zároveň dělal kameru a podílel se na scénáři), dalším tahákem má být Dave Bautista v hlavní roli. Další jména už vám asi tolik neřeknou, nicméně stále jde o velmi slušné obsazení: Ella Purnell, Ana de la Reguera, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Raúl Castillo, Michael Cassidy a Garret Dillahunt.

O čem má film být?Las Vegas zaplavili zombie a skupina nájemných zabijáků se pustí do riskantního podniku: musí vstoupit do karanténní zóny a provést loupež obrovského množství peněz. Nepůjde tady o žádné intelektuální veledílo, ale má jít o přímočarý akční film. Film má na Netflixu premiéru 21. květně 2021.

Speciál: Netflix

Netflix je populární streamovací videoslužba. Kromě filmů, seriálů a dokumentů, které nakupuje, produkuje i svůj vlastní obsah. Nechybí ani mnoho populárních českých filmů, velká část zahraniční produkce obsahuje české titulky, některé tituly mají i český dabing.

Určitě si přečtěte

Články odjinud